Besiktasin fanit huusivat Wernerin vaihtoon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Besiktasin jalkapallofanit ovat löytäneet hurjan aseen. Eilisessa Mestareiden liigan ottelussa Besiktasin katsomo piti niin kovaa meteliä ja vihellystä Leipzigia vastaan, että saksalaisten kärkimies Timo Werner joutui jättämään kentän melun vuoksi. Uutisten mukaan Werner oli niin pulassa Besiktasin stadionin kakofoniassa, että hän pyysi päästä vaihtoon ottelun 32. minuutilla.

Werner yritti raporttien mukaan pitää ottelussa korvatulppua, mutta nekään eivät auttaneet häntä rauhoittumaan. Wernerin nähtiin kulkevan kentällä kädet korvien päällä ennen kuin hän poistui vaihtopenkille.

Leipzig hävisi ottelun Besiktasille 0-2. Besiktas ei ole hävinnyt kertaakaan joukkueen pelaamissa kymmenessä UEFA:n kotiottelussa.Seitsemän kertaa aikaisemmin Besiktas oli yrittänyt kaataa saksalaista vastustajaa, mutta nyt onnistui ensimmäisen kerran.

Leipzigin manageri Ralph Hasenhuttl tunnusti ottelun jälkeen, että joukkueen oli todella hankala pärjätä Besiktasin hurjan kotikannustuksen kanssa.

”On aivan mahdotonta valmistaa joukkuetta tällaiseen atmosfääriin. Melu teki kuuroksi ja ottelun alussa se kyllä vaikutti meihin. Emme olleet ollenkaan hyviä ensimmäisten 20 minuutin aikana. Tämä oli meille kaikille läksy. Näin keneen voi luottaa tällaisissa tilanteissa”, Hasenhuttl sanoi ottelun jälkeen.

Ottelun hurjaa tunnelmaa vielä tiivisti se, että stadionin valot menivät pimeäksi toisella puoliajalla. Vajaan vartin verran pelaajat odottelivat valojen korjaamista poissa pelikentältä.

Besiktas on nyt voittanut molemmat Mestareiden liigan tämän kauden lohko-ottelunsa. Jatkopaikka jo häämöttää, ja se olisi joukkueelle ensimmäinen kerta pudotuskierroksilla.

Laittakaa äänet täysille, niin tällä Twitter -videolla pääsee tunnelmaan, kärsivä hahmo kuvassa on Timo Werner:

 

 

 

Parhaat talletusbonukset