Video: Blackhawksin supertähti viikoiksi sivuun - Teräväiselle näytönpaikka? | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Chicago Blackhawksia edustavan Patrick Kanen loukkaantuminen saattaa avata portit suomalaistaituri Teuvo Teräväiselle.

Chicago Blackhawksin supertähti Patrick Kane loukkasi itseään keskiviikon NHL-kierroksella ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Tuoreimpien tietojen mukaan taiturihyökkääjä joutuu jäämään sivuun tositoimista ainakin kolmen viikon ajaksi.

Kanen loukkaantui tilanteessa, jossa hänen joukkuetoverinsa Sheldon Brookbank taklasi Blues-hyökkääjä Brenden Morrow’ta. Kanen jalka kolahti ohiluistellessa kaatuvaan Morrowiin ja Hawks-peluri pääsi vain vaivoin omaan vaihtoaitioonsa.

Blackhawks-luotsi Joel Quenneville oli ottelun jälkeen suhteellisen vaitonainen tähtipelaajansa vammasta.

– Hän on totta kai aivan erityinen pelaaja, ja meidän on nyt vain pärjättävä ilman häntä. Tämä on meille tietysti todella suuri menetys. Olemme selvinneet tällä kaudella ilman suurempia loukkaantumisia, joten jossain vaiheessa tällaista aina tapahtuu.

Teräväisen asema Blackhawksissa oli yksi asia, mitä edes Quenneville ei osannut kommentoida ottelun päätyttyä. Hawks-käskyttäjä ei tiedä, miten Kanen loukkaantuminen vaikuttaa Teräväisen tilanteeseen joukkueessa.

Teräväisen kerrotaan saapuvan Chicagon maaperälle vielä tämän viikon aikana. Aiempien uutisien mukaan nuorukainen ei olisi saamassa peliaikaa ainakaan toistaiseksi, sillä joukkueen palkkakatosta ei löydy tilaa hänen peluuttamiseen.

Supertähti Kanen loukkaantuminen kuitenkin luo tilaa palkkakattoon valtavasti, joten Teräväisen peluuttaminen tuli Quennevillelle nyt paljon helpommaksi.

Katso Kanen loukkaantumiseen johtanut tilanne tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut