VIDEO: Bluesin tilanteeseen jälleen muutos - tilanteeseen ei nopeaa ratkaisua

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 04/12/2016
Jaa tämä...

Espoolaisseuran tilanteeseen jälleen yksi valitettava käänne.

Konkurssiin ajautuneen Espoon Bluesin tulevaisuus ensi kautta ajatellen on kokenut jälleen takapakkia, sillä espoolaisten taustayhtiö Jääkiekko Espoo Oy tiedotti tänään, että kriisiseuran ahdinkoon ei ole luvassa ainakaan nopeaa ratkaisua.

– Konkurssipesä on selvittänyt mahdollisuutta luovuttaa Jääkiekko Espoo Oy:n liiketoiminta kolmannelle osapuolelle. Tällä hetkellä näyttää todennäköiseltä, että ainakaan nopeaa ratkaisua ei ole saavutettavissa, Espoosta tiedotettiin.

Jääkiekko Espoo Oy yritti viimeiseen saakka välttää konkurssin, mutta lopullinen konkurssituomio astui voimaan viime kuun loppupuolella. Rahoitusneuvotteluissa ei päästy heidän osaltaan toivottuun lopputulokseen.

Bluesin entistä omistajaa Jussi Salonojaa on odotettu espoolaisseuran pelastajaksi ja hän on ollut valmis sijoittamaan toimintaan liigalisenssin summan, mutta tilanteeseen on tullut jälleen siis mutkia matkaan.

Bluesin kausi päättyi tällä kerralla runkosarjaan, mutta siitä huolimatta he tekivät erinomaista työtä erittäin junioripitoisella joukkueella.

 

SM-liigassa pelataan tänään yksi ottelu, kun Kärpät ja Tappara iskevät huikeassa seitsemännessä kamppailussa yhteen. Ottelun voittaja tulee pelaamaan sarjan finaaleissa ensi perjantaista lähtien.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Blues tiedote

Lue myös:
VIDEO: Nyt se on varmaa – venäläistähti palaa KHL:ään
Sport vahvistuu kokeneella hyökkääjällä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa