Blues-kannattajat järjestivät protestin - fanikatsomo tyhjänä ottelun alussa! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Espoon Bluesin fanit protestoivat Blues-organisaation viime aikaisia toimia Jokereita vastaan pelatun ottelun avauserässä.

Blues-fanit ovat näemmä varsin kypsiä espoolaisjoukkueen konttaamiseen. Bluesin kannattajat järjestivätkin näkyvän protestin Jokereita vastaan pelatun kotiottelun avauserässä.

Torstaina pelatun ottelun alkuvihellyksen aikaan joukkueen kannattajien katsomonosa oli täysin tyhjä. Fanijoukon sijaan katsomoon oli levitetty useita lakanoita. Tekstit ”Kannattajat kantaa vastuuta”, ”Olisiko aika muidenkin?” ja ”Missä asenne? Missä tahto?” pyrkivät herättelemään seuraa tähän päivään.

Blues on valahtanut koko Liigan jumboksi, sillä espoolaisjoukkue on saanut kahmittua kasaan vain 8 pistettä 11 pelaamastaan ottelusta. Joukkueen kausi alkoi kahdella perättäisellä voitolla, mutta tuolloin rahaongelmien kanssa painiva Blues-leiri päätti myydä ykkösvahti Mikko Koskisen KHL:ään. Tästä alkoi raju alamäki, joka ei ole ottanut loppuakseen.

Blues-kannattajat astelivat katsomoon ensimmäisen erän puolivälin tienoilla ja paikalle levitettiin lakana, jota koristi teksti ”Meille riittää, että te annatte kaikkenne”. Samalla fanit alkoivat kannustaa joukkuettaan.

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut