Suomen Jääkiekkoilijat ry: Bluesin pelaajilla oikeus sopimusten purkuun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Espoolaisseuran taloustilanne jatkuu kurjana.

Suomen Jääkiekkoilijat ry on kertonut, että Pelaajayhdistyksen mukaan Espoo Bluesin pelaajilla on oikeus sopimusten purkuun, mikäli espoolaisseura ei maksa palkkarästejään ensi viikon perjantaihin mennessä. Bluesin toimitusjohtaja Jarmo Koskinen ei ole halunnut kommentoida tilannetta.

– Se on Pelaajayhdistyksen kanta. Minulla ei ole muuta sanottavaa tähän. Se on yhdistyksen näkemys, eikä meillä ole tällä hetkellä mitään kantaa asiaan. Totta kai meidän täytyy maksaa palkat, Koskinen totesi.

SM-liigassa pelaavan espoolaisseuran johdossa vaikuttava henkilö on kertonut Ylen mukaan pelaajille, etteivät kahden viikon palkkarästit oikeuta sopimuksen purkamiseen.

– En ota kantaa siihen, kuka on sanonut ja mitä. Se on mielestäni turha keskustelu. Jos joku lähtee purkamaan sopimusta, niin suhtaudumme siihen asiaan kuuluvalla vakavuudella, toimitusjohtaja jatkoi.

– Turha tässä on lähteä ennakoimaan asioita. Meidän tavoitteenamme maksaa palkkoja ja olemme tänään niitä jo maksaneetkin.

Pelaajayhdistyksen kanta on erilainen

Pelaajayhdistys on eri mieltä siitä, että missä vaiheessa sopimusten purkaminen on mahdollista.

– Olen totaalisesti eri mieltä. Olen lähettänyt pelaajille viittauksia lakiin ja tämäntyyppisiä oikeustapauksia. Olen myös keskustellut tästä asiasta merkittävien työmarkkinajuristien kanssa, pelaajayhdistyksen toiminnanjohtaja Jarmo Saarela totesi.

Bluesin pelaajat ovat saaneet neuvoja ja ohjeita Pelaajayhdistykseltä.

– Ohjeissa annetaan seuralle vielä mahdollisuus toimiin. Lähtökohta on se, että pelaaja vie seurajohdolle kirjallisen purkuilmoituksen, jossa seuralle ilmoitetaan palkkasaatavien viimeinen eräpäivä. Papereihin otetaan toimistolta kuittaukset ja oma versio talteen, Saarela jatkoi.

Blues oli myös aikaisemmin ongelmia palkanmaksussa, mutta tuolloin espoolaisseura sopi maksujärjestelyistä pelaajien kanssa.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa eri kiekkoliigoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin livevedonkin puolella.

Lähde: Yle

Lue myös:
NHL-blogi: Donskoi ja San Jose pisteputkessa
NHL-blogi: Suomalaisten ilta, Granlund ja Pulkkinen loistivat

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa