VIDEO: Pelaako Espoon Blues tänään viimeisen kerran?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Espoolaisseura on ajautunut surulliseen tilanteeseen.

Espoolainen jääkiekkoseura Blues on ajautunut tilanteeseen, jossa lisärahoitusta on saatava ja nopeasti, jotta urakka jääkiekon SM-liigassa jatkuisi tulevaisuudessakin.

Viime viikolla Verohallinto haki Bluesia, jota pyörittää Jääkiekko-Espoo Oy, konkurssiin. Bluesilla on verovelkaa heille 212 000 euroa.

Eilen Helsingin Sanomat kertoi, että myös Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo hakee Bluesia konkurssiin. Elolla on puolestaan saatavia hieman vajaa 140 000 euroa.

Blues odottaa Iltalehden mukaan myös muutaman muunkin tahon vielä hakevan yhtiötä konkurssiin.

Bluesin toimitusjohtaja Jarmo Koskinen kertoi eilen espoolaisilla olevan noin viikko tai korkeintaan kaksi viikkoa aikaa hankkia rahat, jotta seura pelastuisi ja toiminta voisi jatkua.

– Lupaavia keskusteluita on käyty, mutta niitä on turha avata enempää ennen kuin on konkreettista kerrottavaa, Koskinen jutteli Helsingin Sanomille.

Espoossa asennoidutaan tiistain otteluun Sportia kuin se olisi viimeinen. Se on vaikuttanut myös katsojamäärään, sillä otteluun on myyty normaalia huomattavasti enemmän lippuja.

Bluesin seuraava ottelu olisi vasta ensi viikon tiistaina Porissa. Seuraava kotiottelu olisi ensi kuun puolella.

Korkea yleisömäärä tämän illan ottelussa ei vielä tarkoittaisi taloudellisesti mitään, mutta se antaisi viestin taustalla toimiville omistajille ja mahdollisesti tuleville omistajille, että Blues ei ole menossa minnekään.

Blues on seura, joka on tottunut olemaan parhaimmillaan juuri tiukoissa tilanteissa.

SM-liigassa pelataan tiistaina myös neljä muutakin ottelua. Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään Helsingissä, jossa yhteen iskevät HIFK ja SaiPa.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluiden alkua kuin myös livevedon puolella.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
VIDEO: SM-liigan maalipörssin kärjessä todellinen yllätysnimi!
VIDEO: Tulevalla Olympiaisännällä ei ole mitään jakoa NHL-tähtiä vastaan

Rekisteröidy - ei kierrätysvaatimuksia
50 EURON RISKITÖN VETO ENSITALLETTAJILLE!
Pelaa