Bordeaux - Frankfurt 28.11.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tuottaako Frankfurtin vierailu Ranskassa lainkaan pistepussin lihoamista?

Bordeaux – Frankfurt, merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,70 | 3,40 | 2,75

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, ranskalainen Bordeaux isännöi varsin mielenkiintoisessa ottelussa vieraaksi Saksasta saapuvaa Frankfurtia. Lohkossa tilanne on tällä hetlellä sellainen, että Bordeaux pystyy vielä periaatteessa nousemaan useammankin sijan ylemmäs, mutta se tarkoittaa sitä, että tänään voitto on napattava hinnalla millä hyvänsä. Bordeauxille maalinteko Eurooppa liigan otteluissa on ollut vaikeaa, sillä neljään otteluun neljä tehtyä maalia on vähän. Tänään Bordeauxille tarjoillaan mahdollisuutta parantaa tuotakin tilastoa, sillä Frankfurtin tilanne on kaaosmainen. Edellisestä viidestä ottelustaan Frankfurt ei ole ensinnäkään voittanut ainuttakaan sekä samallahan toisekseen vierasjoukkueella on valtavia ongelmia loukkaantumisten kanssa. Bordeaux ei olisi muuten Frankfurtia laadukkaampi joukkue, mutta tällä kertaa näin voidaan sanoa.

Kaiken kaikkiaan Frankfurtin tilanne alkaa olla suoraan sanottuna järkyttävä, sillä kahdeksan edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet yhden voiton! Frankfurt pelasi edellisellä kierroksella Bundesliigassa erittäin tapahtumarikkaan ottelun Schalkea vastaan 3-3 maalein, mutta faktaa on se, että pelien voittaminen on vierasjoukkueelle tällä hetkellä erittäin vaikeaa. Eurooppa liigassa Frankfurt on pystynyt nappaamaan jo peräti kolme voittoa ja jatkoonhan vierasjoukkue tulee etenemään joka tapauksessa, mutta tänään vierasvoittoon ei ole syytä uskoa. Esimerkiksi Alex Meier on sivussa vierasjoukkueen kokoonpanosta ja lisäksi tosissaan useampikin muu pelaaja on myös poissa saksalaisten vahvuudesta.

Bordeaux hävisi edellisessä kotiottelussaan Nantesille täysin käsittämättömästi 0-3 maalein, mutta muutenhan Bordeaux on ollut kotonaan erittäin vakuuttava! Neljä edellistä kotiottelua ovat Bordeauxille tuottaneet kolme voittoa. Bordeauxia vastaan maalinteko etenkin ranskalaisten kotiotteluissa on erittäin vaikeaa, sillä normaalisti aikaisemmin Bordeaux on kotonaan antanut vastustajalle kuin vastustajalle keskimäärin yhtä maalia ottelua kohden. Bordeaux on ehdottomasti tässä lohkossa pelannut alle oman tasonsa, mutta tänään kotijoukkueelle tarjoutuu mahdollisuus tilanteen korjaamiseen etenkin osittain. Bordeaux on ehdottomasti päivän parhaimpia kohteita Eurooppa liigasta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas