Bordeaux - Valenciennes 15.12.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Järjestääkö Valenciennes mahtavan yllätyksen Bordeauxin vieraana?

Bordeaux – Valenciennes, merkki 2, kerroin 6,50 Expekt
Bordeaux – Valenciennes (+1), merkki 2, kerroin 2,40 Bet365

Expektin kertoimet otteluun 1,58 | 3,50 | 6,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, iltapäivän ensimmäisessä ottelussa Valenciennes matkustaa Bordeauxin vieraaksi. Sarjataulukossa Bordeaux on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Valenciennes löytyy kolmanneksi viimeiseltä sijalta. Valenciennesin kohdalla sarjataulukon sijoitus ei kerro koko totuutta. Sinänsä peli on aina peliä ja se kertoo siitä, että missä kyseinen joukkue on menossa, mutta on otettava huomioon, että Valenciennesillä on ollut matkassa myös reilusti epäonnea. Tiukat ottelut ovat kovalla prosentilla kääntyneet Valenciennesia vastaan. Edellisestä viidestä ottelustaan Valenciennes on saalistanut kolme tasapeliä sekä kaksi tappiota – nämäkin tappiot tulivat maalin erolla kahdelle erinomaisen alkukauden pelanneelle joukkueelle.

Bordeaux on tällä hetkellä menossa Ranskan liigassa useammankin ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta Ranskan liigassa tasoerot eivät missään tapauksessa ole niin suuria kuin esimerkiksi Englannissa, Saksassa tai Espanjassa. Bordeaux on kovalla prosentilla voittanut tiukkoja otteluita. Eurooppa liigassa Bordeaux hävisi joka tapauksessa torstaina Maccabi Tel Avivin vieraana 1-0 maalein. Bordeaux on joutunut viime päivinä matkustelemaan paljon. Se ei voi olla vaikuttamatta jossain määrin kotijoukkueen päivän pelivireessä. Kahteen edelliseen kotiotteluun Bordeauxille ei olla tehty maaliakaan, mutta toisaalta näitä otteluita ennen Bordeaux hävisi kaksi kotiottelua putkeen 0-4 maalierolla. Tasaisuutta Bordeaux kaipaisi ehdottomasti tekemiseensä, vaikka sijoitus tosissaan on mukavasti seitsemäntenä.

Molempien joukkueiden sairaslistat ovat ottelun alla karmeassa kunnossa, joten pahimmillaan se saattaa sekoittaa ottelun lähtökohtia entisestään. Sehän taas nostaisi Valenciennesin yllätysmahdollisuuksia. Bordeauxilta sivussa ovat esimerkiksi Maxime Poundje, Adbou Traore, Andre Biyogo Poko sekä Julien Faubert. Varsinkin viimeisimpänä mainitun pelaajan poissaolo on Bordeauxille selkeä takaisku. Valenciennesin tärkeimmät poissaolijat ovat Maor Melikson sekä Anthony Le Tallec. Toisaalta ensimmäisenä mainittu pelaaja saattaa tehdä tänään paluun vierasjoukkueen vahvuuteen. Lähtökohdat ovat suomeksi sanottuna sen verran sekavan oloiset, että Valenciennesin hulppeat kertoimet on syytä napata ehdottomasti vetokupongille mukaan. Valenciennesin avulla tänään on mahdollista tehdä loistavaa tiliä vedonlyöntikassaan.

Veikkaussivut | Tuomas