Boston Bruins - Columbus Blue Jackets 15.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Onko Columbuksesta vieraissa yllättämään vahvaa Bostonia?

Boston Bruins – Columbus Blue Jackets, merkki 1, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 1,85 | 4,00 | 3,65

 

 

Itäisen konferenssin kolmantena oleva Boston Bruins isännöi jääkiekon NHL:n ottelussa surkeassa vireessä olevaa vieraaksi saapuvaa Columbus Blue Jacketsia. Itäisestä konferenssista Columbus Blue Jackets löytyy tällä hetkellä sijalta neljätoista. Lähtökohtaisesti Boston Bruins lähtee kotonaan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, vaikka Columbus Blue Jacketsia ei pidäkään aliarvioida missään tapauksessa. Faktaa on kuitenkin se, että Columbus Blue Jackets on pystynyt varsinaisella peliajalla saalistamaan vain viisi voittoa. Se on yksinkertaisesti liian vähän. Columbus on pelannut paljon erittäin tiukkoja otteluita, mutta niiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut vierasjoukkueelle vaikeaa.

Boston Bruins on tilastojen valossa itäisen konferenssin ehdottomasti yksi parhaimmista kotijoukkueista, sillä Boston Bruins on pelannut kotonaan yksitoista kotiottelua ja niistä kotivoitto on tullut yhteensä hienosti seitsemän kertaa. Itseasiassahan Boston Bruins on pelannut peräti neljä edellistä otteluaan kotonaan, mutta toisaalta kolme niistä on päättynyt myöskin Boston Bruinsin kotivoittoon. Jotain Boston Bruinsin tilanteesta kertoo se, että kolmen ottelun voittoputkessa oleva Boston on näissä otteluissa viimeistellyt kymmenen maalia ja omissa verkot ovat heiluneet kaksi maalia! Viimeksi Boston voitti kotonaan Tampa Bay Lightningin ilman minkäänlaisia ongelmia 3-0 numeroin.

Columbus Blue Jacketsin tilanne ottelun alla on erittäin synkkä, sillä Columbus Blue Jackets matkustaa tähän otteluun siitä tilanteesta, että viidestä viime ottelustaan vierasjoukkue on pystynyt saalistamaan vain yhden voiton! Edellisellä kierroksella Columbus Blue Jackets hävisi jatkojen jälkeen Washington Capitalsia vastaan 4-3 maalein. Kaiken kaikkiaan maalinteko on ollut Columbus Blue Jacketsille erittäin vaikeaa. Faktaa on se, että Columbus Blue Jackets on pelannut tavallaan hyvin, mutta ilman maalien tekemistä voittaminen on tässä lajissa melkoisen vaikeaa. Onhan se tavallaan myöskin suoraan sanottuna melko surullista, että kaiken kaikkiaan Columbus on vieraissa pystynyt varsinaisella peliajalla voittoon vain kerran. Lähtökohtaisesti Boston Bruins nousee tässä kohtaamisessa loistavaksi pelivalinnaksi. Sen pidemmittä puheitta kotivoitto merkataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas