VIDEO: Boston Bruinsin suomalaismaalivahdille ruotsalaiskirittäjä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/05/2015
Jaa tämä...

Tuukka Rask saa kilpailijan Ruotsista.

Boston Bruinsin ykkösmaalivahtina NHL:ssä pelaava Tuukka Rask saa alkavalla kaudella kirittäjän Ruotsista. NHL-seura on ilmoittanut tehneensä vuoden sopimuksen Jonas Gustavssonin kanssa.

Gustavssonin sopimus Bostonin kanssa on yksivuotinen ja arvoltaan noin 700 000 dollaria.

Viime vuonna Raskin kakkosena toimi ruotsalainen Niklas Svedberg.

Gustavsson aloitti NHL-uransa Toronto Mafle Leafsin vahvuudessa. Viimeksi ruotsalainen nähtiin Detroit Red Wingsin riveissä. Detroitissa hän sai tililleen vain 41 ottelua kolmen kauden aikana, ja varavahtina Gustavsson toimii suurella todennäköisyydellä myös Bostonissa.

Ruotsalaisvahti on kärsinyt viimeisten kausien aikana loukkaantumisista. Kenties vakavimpana voidaan pitää sydämen rytmihäiriöitä.

Gustavsson edusti Ruotsia Sotshin olympialaisissa vuonna 2014. Lisäksi hän on pelannut Ruotsin maajoukkueessa MM-kisoissa 2009 ja 2010 sekä Vancouverin talviolympialaisissa 2010. Gustavsson on voittanut Tre Kronorin paidassa parhaimmillaan MM-pronssia.

Katso tästä Gustavssonin parhaita paloja:

NHL-kausi on jo aivan ovella. Maailman kovin kiekkoliiga alkaa Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Boston avaa kautensa kotonaan Winnipegiä vastaan torstain ja perjantaina välisenä yönä.

Suomen aikaa viime yönä pelattiin vielä yksi NHL:n harjoitusottelu. Kamppailussa Washington Capitals kaatoi New York Islandersin maalein 6-2, mutta vierasjoukkueelta oli sivussa muun muuassa John Tavares.

Jääkiekon KHL:ssä pelataan maanantaina seitsemän ottelua. Yksi mielenkiintoisimmista käydään Neftehimikin ja SKA Pietarin välillä.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa Suomen korkeimmalle sarjatasolle loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella. Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!

Lähde: NHL.com

Lue myös:
Suomalaisveskarit jälleen isossa roolissa NHL-kaudella 2015!
Jokereille tappio KHL:n huippuottelussa!