Boston ja Tuukka Rask nollasivat Chicagon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Boston parantaa peli peliltä – Chicago ei pysty vastaamaan.

Boston Bruins otti viime yönä ohjakset Stanley Cup -finaaleissa. Tyly suoritus kotikaukalossa kielii siitä, että joukkue on saanut palaset vihdoin täysin kohdalleen. Joukkue pelasi erittäin tiiviisti läpi ottelun ja kun maalilla päivystää Savonlinnan suuri mies Tuukka Rask, niin 2-0 oli enemmän kuin oikeutettu lopputulos.

Boston oli edellisen kohtaamisen ensimmäisessä erässä täysin vastaantulija. Tänään oli toinen ääni kellossa. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja myös Bruinsin pakka oli heti alusta alkaen tiiviinä Tuukka Raskin edessä. Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty ja paikatkin olivat kiven alla.

Toisessa erässä alkoi tapahtua. Erinomaista finaalisarjaan pelaava Bostonin David Paille riisti kiekon ja napautti Bruinsin 1-0 johtoon. Myös Bruinsin toinen maali syntyi toisessa erässä. Boston pyöritti ylivoimaa Blackhawksin päädyssä kapelimestarinaan Stanley Cup -finaaleiden komeimpia viiksiä kantava Jaromir Jagr. Jagr antoi Chicagon maalin toiselta kulmalta toiselle kulmalle täydellisen lättysyötön, josta Patrice Bergeronin oli helppo työ laittaa kiekko sisään Chicagon maaliin.

Kolmannessa erässä ei enempää maaleja nähty, joten Bruins siirtyi sarjassa 2-1 johtoon. Tuukka Rask piti pudotuspelien kolmannen nollapelinsä 28 torjunnalla. Rask on nyt NHL:n tämän kauden pudotuspelitilastoissa ykkösenä torjuntaprosentissa (94,6), päästettyjen maalien keskiarvossa (1,64), nollapeleissä (3) ja voitoissa (14).

Katso ottelun huippuhetket tästä!

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen