Boston murskasi Pittsburghin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/04/2013
Jaa tämä...

Bruins löi taululle tylyt 1-6 lukemat ja meni sarjassa jo 2-0 johtoon.

Boston Bruins ei jättänyt viime yönä jossiteltavaa, kun se murskasi Pittsburgh Penguinsin konferenssin finaalisarjassa tylysti 1-6 vieraissa. Bruins siirtyi sarjassa 2-0 johtoon.

Bostonin maalilla Tuukka Rask on erinomaisessa vireessä. Rask piti ensimmäisessä kohtaamisessa nollapelin ja viime yönä vain yksi laukaus upposi suomalaisen selän taakse. Rask on torjunnut konferenssin finaalisarjassa nyt 56 laukauksesta 55.

Boston sai viime yönä todellisen unelma-alun, kun Sidney Crosby tarjoili Brad Marchandille läpiajon sohlattuaan kiekon kanssa Penguinsin hyökkäyssinisellä. Marchand ei erehtynyt vaan napautti kiekon varmasti yläpesään ja näin Boston meni johtoon, kun peliä oli pelattu vain 28 sekuntia. Boston ei kuitenkaan tyytynyt tähän avauserässä. Nathan Horton ja David Krejc iskivät parin minuutin välein Bostonin jo 0-3 johtoon erän loppupuoliskolla. Tämä riitti myös Pittsburhgin maalilla torjuneelle Tomas Vokounille, jonka tilalle vaihdettiin Marc-Andre Fleury. Penguinsin ainoa maali syntyi 34 sekuntia ennen erän loppua, kun Brandon Sutterin terävä laukaus painui Raskin vartioiman maalin yläkulmaan. Bruins tappoi kuitenkin Penguins kannattajien riemun heti alkuunsa, sillä vielä ennen summeria Brad Marchand onnistui laukomaan kiekon Penguinsin maaliin. Ensimmäisen erän jälkeen Bruins johti ottelua 1-4 lukemin.

Toinen erä oli maaliton ja käytännössä vain tarkkaa puolustamista kummaltakin joukkueelta. Kolmannessa erässä Bruins tappoi lopullisesti Penguinsin loppukirihaaveet Patrice Bergeronin ja Johnny Boychukin maaleilla. Näin Bruins otti sarjan toisen voiton tylysti 1-6 lukemin.

Katso ottelun kohokohdat tästä (nhl.com).

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen