Boston Bruins - Vancouver Canuks 5.2.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/04/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko kriisijoukkueen alamäki Bostonin vieraana?

Boston Bruins – Vancouver Canuks, merkki 1, kerroin 1,83 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,83 | 4,15 | 3,55 PELAA TÄSTÄ

 

 

Kymmenestä edellisestä ottelusta varsinaisella peliajalla napattu yksi voitto. Siinä riittää Vancouver Canuksin kannattajilla purtavaa jatkoakin ajatellen. Vancouver Canuksin tilanne on tällä hetkellä todella kaaottinen. Vierasjoukkueen päävalmentaja, John Tortorella on ehtinyt olemaan toimitsijakiellossa eikä sekään ole herättänyt Sinisiä pelaamaan omalla tasollaan. Edellisellä kierroksella Vancouver Canuks hävisi Detroit Red Wingsille 2-0 maalein. Tänään Vancouver Canuks matkustaa Boston Bruinsin vieraaksi. Jääkiekon NHL tarjoaa Suomen aikaan tuttuun tapaan useita kamppailuita ensi yön aikana. Viisi edellistä ottelua ovat Boston Bruinsille tuottaneet neljä voittoa, mutta sehän ei todennäköisesti ketään yllätä. Boston Bruins on pelannut ennen kaikkea tasaisen kauden ja senpä takia kotijoukkueen sijoitus itäisessä konferenssissa on peräti toinen. Konferenssin voitto ei tässä vaiheessa ole Boston Bruinsin kohdalla kovinkaan realistista, mutta tässä ottelussa Boston Bruins on erittäin lähellä täyden pistepotin nappaamista.

Vancouver Canuksia vastaan on viime otteluissa ollut todella helppoa tehdä rahaa. Yksinkertaisesti tällä hetkellä Vancouver Canuksin tekemisen taso ei missään tapauksessa riitä sille tasolle, että voittojen nappaaminen olisi kokonaisuutta ajatellen kovinkaan todennäköistä. Edellisen kerran Vancouver Canuks on pystynyt saalistamaan varsinaisen peliajan puitteissa voiton Edmonton Oilersia vastaan ja tuosta ottelustahan on aikaa useampikin viikko. Ja onhan samalla muutenkin todettava, että Edmonton Oilers on vastustajana täysin eri luokkaa kuin Boston Bruins. Vancouver Canuksin yksi suurimmista ongelmista löytyy loukkaantumisrintamalta, sillä vierasjoukkue on kärsinyt viime otteluissa valtavista loukkaantumisvaikeuksista. Tästäkin ottelusta Vancouver Canuksilta sivussa on useampikin tärkeä pelaaja. Henrik Sedin on sentään mahdollisesti tekemässä paluuta piakkoin vierasjoukkueen vahvuuteen. Itseasiassa ruotsalainen pelasi edellisellä kierroksella, mutta hänellä on ilmeisesti jonkinlaista pikkuvammaa edelleen.

Vancouver Canuks ei pystynyt viime kierroksen ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan kahden erän jälkeen saamaan käytännössä mitään aikaan, sillä viimeisessä erässä vierasjoukkueelle merkattiin ainoastaan kolme laukausta maalia kohden. Sillä tavalla maalien tekeminen on suhteellisen vaikeaa. Vancouver Canuksin uskohan taisi olla tuossa vaiheessa melko kovalla koetuksella, sillä tällä hetkellä vierasjoukkueen itseluottamuskaan ei voi olla normaalilla tasolla. Vancouver Canuksin tilannetta eivät myöskään matkustamiset helpota. Vierasjoukkue on viime aikoina joutunut matkustelemaan todella paljon, joten se ei kokoonpano-ongelmien kanssa painivaa Vancouver Canuksia todennäköisesti ainakaan helpota. Boston Bruins pääsee tähän otteluun kotiedun lisäksi huomattavasti paremmin levänneenä. Boston Bruinsin edellisestä ottelusta on muutamia päiviä aikaa, joten lähtökohdat viittaavat vain ja ainoastaan kotivoittoon.

Veikkaussivut | Tuomas