Brasilia - Chile 28.6.2014 | Brasilia liian suuri suosikki

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Chile on vaarallinen joukkue, joka kyllä rankaisee jos vain saa tilaa

Vihje lyhyesti

– Brasilia on edelleen kertoimissa selkeä ykkössuosikki maailmanmestariksi, vaikka se ei olekaan pelannut järin hyvin. Brassit olivat pulassa oikeastaan jokaisessa alkulohkon ottelussa, ainoastaan viimeinen puoliaika heikkoa Kamerunia vastaan oli Brasilian selvää hallintaa. Brassien supertähti Neymar on ollut loistava, mutta kovin yksinäinen. Fred on ollut lähes tyystin näkymättömissä ja Oscar vain ajoittain hyvä.

[ Jos Neymar ei tee ensimmäistä maalia, niin sitten vaikka Chilen Sanchez. Unibetille 100 € bonus tästä ]

– Chile voitti Espanjan hienosti, mutta hävisi Hollannille 0-2. Hollanti ei antanut chileläisille tilaa vaan puolusti tarkasti ja odotti vastahyökkäyksiä. Tuossa ottelussa Chilen piti olla aktiivinen ja hakea voittomaalia.

– Brasiliaa vastaan Chile saa puolustaa tiukasti ja odottaa omaa paikkaansa, joukkue lähtee ylöspäin kuin tykin suusta kun se saa pallon. Brasilialla on paineet olla aktiivinen osapuoli, valmentaja Scolari kuitenkin osaa laittaa jäitä hattuun ja pitää puolustuksen tiukkana.

– Joukkueet pelannevat samalla kokoonpanolla kuin tähänkin asti. Brasilain Paulinho saattaa kuitenkin tehdä tilaa Fernandinholle. Chilen Vidal huilasi Hollantia vastaan, mutta nyt hän on mukana.

– Brasilian voittokertoimet ovat 1.50 -luokkaa, ja se on jo lähes vitsi. Brasilia ei ole niin paljon Chileä parempi. Kyllä sen suosikki pitää olla, mutta ei läheskään noin suuri.

Vihje: Chile +1, kerroin 2,075 Bet365 

 

 

Lähtökohdat otteluun

Brasilia – Chile on ensimmäisen pudotuspelikierroksen ennakolta kovin ottelu. Vastakkain on kotijoukkue ja suurin voittajaehdokas sekä haastaja, jonka tiedettiin olevan tarpeeksi hyvä pääsemään vaikka kuinka pitkälle tahansa. Chile osoitti tasonsa voittamalla hallitsevan mestarin Espanjan 2-0.

Brasilia ei ole ollut kuin ajoittain se loistava joukkue, joka voitti viime kesän Confederations Cupin. Se oli pulassa avausottelussaan Kroatian kanssa, vaikka lopulta voittikin selvällä erolla 3-1. Meksiko pelasi Brasiliaa vastaan tiukan ja hyvän puolustuspelin, josta tuli maaliton tasapeli. Kamerunin kanssakin brasseilla oli ajoittain hankaluuksia, turnauksen ehkä heikoin joukkue Kamerun piti ajoittain Brasiliaa tiukoilla. Ottelun jälkimmäisen puoliskon Brasilia pelasi jo paremmin, se antaa lupauksia siitä, että joukkue saisi pelinsä kulkemaan ajoissa ennen pudotuskierroksia.

Brasilian supertähti Neymar on ollut yksi kisojen tähtiä, mutta hän on ollut kovin yksinäinen. Kärkimies Fred oli kaksi ja puoli ottelua täysin näkymättömissä, kunnes hän teki Kamerunia vastaan maalin. Oscar pelasi hyvin Kroatiaa vastaan, mutta on sen jälkeen ollut kehnompi. Jos Neymarilla on huono päivä, niin Brasilian hyökkäys on tylsä. Brassien puolustus on paperilla kisojen kovimpia, mutta sille on ajoittain tullut paniikkivaiheita.

Chile pelaa aktiivista peliä, jossa joukkue liikkuu paljon ja hyökkää useamman miehen voimalla. Se voitti Espanjan vakuuttavasti, mutta hävisi samoilla lukemilla Hollannille. Chile oli Hollantia vastaan pulassa, hollantilaiset valuivat tiiviisti alas puolustamaan ja iskivät sitten nopeasti vastaan. Chilellä ei ollut Hollanti-pelissä tilaa keskikentän takana vastaiskuille niin kuin espanjalaisia vastaan.

Brasilian valmentaja Scolari on käytännöllinen valmentaja. Brasseilla on aina vaatimus, että maajoukkueen pitää voittaa kauniilla pelillä, ”jogo bonito”. Scolari helposti hylkää tämän vaatimuksen ja lähtee puolustavammalla taktiikalla otteluun. Chileä vastaan on syytä välttää sitä, että antaisi vastustajalle tilaa.

[ Tarkassa ottelussa pallo on paljon keskikentällä. Kulmapotkuja tuskin tulee enemmän kuin kymmenen. Unibetille 100 € bonus tästä ]

Brasilia on pelannut ottelunsa 4-2-3-1 -systeemillä, avauskokoonpano on ollut joka ottelussa sama. Fred on ollut kehno kärkimies, mutta saanee pitää avauksen paikkansa tehtyään maalin Kamerunia vastaan. Keskikenttämies Paulinho on pelannut melko heikosti, joten saattaa olla, että hän joutuu sivuun ja Fernandinho tulee avaukseen.

Chilekin jatkanee samalla taktiikalla kuin millä se on pelannut tähän saakka. Tärkeä keskikenttämies Arturo Vidal huilasi Hollantia vastaan, mutta nyt hän on varmasti kentällä.

Ottelusta saattaa hyvinkin tulla tarkka peli. Kumpikin joukkue vetäytyy pallon alle, ja kun saavat pallon itselleen, niin räjähtävät ylöspäin. Ensimmäinen maali määrää paljon ottelun kulkua, häviöllä oleva joutuu ottamaan aktiivisemman roolin.

Lohkovaiheen ottelut näyttivät, että Chilen ja Brasilian tasoero ei ole kovin suuri. Valmentaja Scolari pitää Chileä pahana vastuksena.

”Meidän pitää pelata tyynesti ja rentoutua. Chile on tasokas joukkue. Jos saisin valita, ottaisin toisen vastustajan. Etelä-amerikkalaiset joukkueet ovat aina kovia”, hän sanoi ennen ottelua.

 

Perustelut vihjeelle

Brasilian voitosta saa vain noin 1.50-kertoimia ja se on aivan liian vähän. Lukema taitaa itseasiassa olle yksi kisojen suurimmista alikertoimista. Vetoa täytyy lyödä Chilen puolesta, osuvimmat vedot löytyvät Chilen tasoituksista. Bet365 antaa kertoimen 2.075 Chilelle +1-tasoituksella. Brasilian yhden maalin voitto palauttaa panoksen.

Vihje: Chile +1, kerroin 2,075 Bet365 

Veikkaussivut | Anssi