VIDEO: Brassipelaajalta totaali-aivopieru - Löi vastustajaa nyrkillä takaraivoon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2014
Jaa tämä...

Luis Fabiano, mikäs sulle oikein tuli…?

Brasilian pääsarjajoukkue São Pauloa edustavalta Luis Fabianolta nähtiin aivan käsittämätön pimeneminen Etelä-Amerikan Cup-ottelussa chileläistä Huiachipatoa vastaan.

Brasilian maajoukkueen matkassakin aikanaan nähty hyökkääjä menetti jostain kumman syystä malttinsa kesken São Paulon hyökkäyksen ja päätti ladata vastustajan pelaajaa nyrkillä takaraivoon.

[ Olisiko tänään HJK:n vuoro!? Tsekkaa vihjeosastoltamme ilmainen tipsi illan HJK-Club Brugge -matsiin! Tarjolla myös vihjettä Liiga-kamppailuun SaiPa-PelicansVoit myös poimia Veikkaushuoneelta 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Onneksi (toki Fanianon epäonneksi) tuomari oli aivan paraatipaikalla katselemassa Fabianon hölmöilyä. Oikeudenjakaja ei miettinyt hetkeäkään vaan läsäytti Fabianolle tempusta suoran punaisen kortin.

Kaikkein koomisinta tilanteessa oli ehdottomasti Fabianon ”en mä mitään tehnyt” -käsienlevittelyt, vaikka oli ottanut UFC-liikkeet käyttöön aivan tuomarin nenän edessä.

33-vuotias Fabiano ei ole muuten ihan mikään nobody futispiireissä. Hyökkääjälle on kertynyt vuosien saatossa maajoukkuematseja peräti 45 kappaletta Brasilian väreissä. Seuratasolla mies on edustanut Euroopan kamaralla muun muassa Portoa ja Sevillaa.

Katso Fabianon sekoaminen tästä!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut