Brooklyn Nets - Toronto Raptors 3.5.2014 | Brooklynin miljoonajoukkue pulassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/02/2014
Jaa tämä...

Torontolla on paikka katkaista ottelusarja

Vihje lyhyesti

– Toronto lähti ottelusarjaan kolmossijoitettuna ja Brooklyn kutosena. Brooklyn on panostanut kauteen paljon rahaa, putoaminen ensimmäisellä kierroksella olisi suuri pettymys.

– Edellisessä ottelussa Brooklyn otti viimeisellä neljänneksellä 20 pistettä Raptorsin etumatkaa kiinni, mutta hävisi silti kahdella pisteellä. Supertähdet Pierce ja Garnett istuivat lähes koko neljännen neljänneksen penkillä.

– Toronto perustaa pelinsä puolustukseen. Se on kolme kertaa viidestä onnistunut pitämään Brooklynin alle 100 pisteen. Edellisessä ottelussa Brooklynissä Nets teki vain 79 pistettä. Jos Toronto onnistuu pelisuunnitelmassaan, niin ottelussa ei tehdä ylli 191 pistettä. Joukkue on parempi kuin vastustajansa, joten tuolle ehdotukselle voi laittaa rahansa.

Vihje: alle 191 pistettä, kerroin 1,93 Betsafe

 

 

Lähtökohdat otteluun

Toronto johtaa ottelusarjaa 3-2. Putoaminen olisi suuri katastrofi Brooklyn Netsille, joka hankki ennen kautta riveihinsä Bostonista veteraanitähdet Kevin Garnettin ja Paul Piercen. Viime vuoden pudotuspeleissä Nets hävisi seitsemännen ottelun Chicagolle kotikentällä. Tämän jälkeen joukkue hankki Bostonin tähdet ja teki muutamia siirtoja free agent -markkinoilla. Tämän kauden joukkueella on yhteensä 36 All Star -ottelua, joukkueen hinta on 180 miljoonaa dollaria enemmän kuin viime kaudelle. Netsin ongelma on koko kauden ollut epätasaisuus, tähtipelaajat eivät ole pelanneet hyvin ilta toisensa perään.

Edellisessä ottelussa Raptorsia vastaan Garnett ja Pierce istuivat vaihtopenkillä lähes koko neljännen neljänneksen. Pierce teki vain 10 pistettä 24 minuutissa, hänen puolustaminenkaan ei ollut hääviä. Kun Pierce oli kentällä, Raptors teki 31 pistettä Netsiä enemmän. Garnett pelasi vaivaiset 12 minuuttia, koko sarjassa hän on ollut kentällä vain 18 minuuttia per ottelu. Supertähdet ovat pahasti pettäneet Netsin eikä valmentaja Kidd tunnu löytävän lääkettä.

Toronton tähdet ovat paremmin pelissä mukana. Edellisessä ottelussa Kyle Lowry teki 36 pistettä ja DeMar Rozann 23.

Keskiviikon ottelun loppu ilman Pierceä ja Garnettia oli lupaava Brooklynille. Se voitti viimeisen neljänneksen 20 pisteellä vaikka hävisi ottelun 113 – 115. Valmentaja Kidd kertoi ottelun jälkeen halunneensa pitää kentällä pelaajat, jotka saivat takaa-ajon aikaan, ja siksi Pierce ja Garnett istuivat penkillä. Kuinka penkkikomennus vaikuttaa veteraanien vireeseen, jää nähtäväksi. Kokemus on takuulla tärkeää kun pelataan ratkaisevan ottelun ratkaisevia hetkiä.

Toronton peli perustuu paljolti puolustukseen, joukkue on yksi liigan parhammista puolustusjoukkueista. Viidettä ottelua lukuunottamatta Raptors on onnistunut pitämään Brooklynin kurissa, Netsin tekemät pisteet sarjassa ovat olleet 94, 95, 102, 79 ja 113.

 

Perustelut vihjeelle

Edellisesä ottelussa Brooklynissä ottelussa tehtiin vain 166 pistettä. Toronton pelitaktiikka vieraskentällä lähtee puolustuksen kautta. Ottelun totals-raja on 191, ja se tuntuu korkealta. Pistemäärää jää alle rajan useammin kuin menee sen yli. Betsafe tarjoaa kertoimen 1.93.

Vihje: alle 191 pistettä, kerroin 1,93 Betsafe

 

Veikkaussivut | Anssi