Buffalo Sabres - Dallas Stars 29.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Marssiiko Dallas voittoon pisteautomaatin vieraana?

Buffalo Sabres – Dallas Stars, merkki 2, kerroin 
Buffalo Sabres – Dallas Stars ML, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,70 | 3,75 | 2,30 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Buffalo Sabres sekä Dallas Stars. Molempien joukkueiden alkukausi on ollut vastoinkäymisiä täynnä. Materiaaliltaan Buffalo Sabres on ehdottomasti Dallas Starsia heikompi, vaikka myös Dallas Starsin alkukausi on ollut vaikeaa seurattavaa. Itäisessä konferensissa Buffalo Sabres on tälläkin hetkellä viimeisenä, mutta sitä ei voida yllättävänä pitää. Materiaalissa Buffalo Sabres on liigan yksi heikoimpia. Buffalo Sabres on varsinaisella peliajalla onnistunut voittamaan yhden ottelun. Kertooko se jotain Buffalo Sabresin tilanteesta, että seitsemän kotiottelua ovat tähän mennessä tuottaneet seitsemän tappiota? Kotonaan Buffalo ei ole voittanut otteluakaan. Buffalo on kotonaan viimeistellyt kahdeksan maalia ja omissa verkot ovat heiluneet yli parikymmentä kertaa, joten voitoista on ollut turhaa haaveillakaan. 

Dallas Stars on ollut vieraissa lähes yhtä heikko kuin Buffalo Sabres kotonaan, mutta Dallas Stars on sentään onnistunut vieraissa yhden voiton nappaamaan. Dallas Stars hävisi edellisessä vierasottelussaan Anaheim Ducksille 6-3 maalein, mutta peliesityksessä oli Dallas Starsin osalta myös hyvääkin. Lisäksihän Dallas Stars on muutenkin kahteen edelliseen otteluun onnistunut voittamaan Calgary Flamesin peräti 5-1 maalein sekä taistelemaan hyvin Winnipeg Jetsiä vastaan 1-2 numeroihin päättyneen tappion päätteeksi. Paljon valoisempaa on ollut Dallasin meno verrattuna Buffalon tilanteeseen, sillä välillä tuntuu niin, että kotijoukkueen tilanteessa ei ole mitään järkeäkään.

Buffalo Sabres on ollut joukkueena vaikea vastustaja juuri Dallas Starsille, mutta tällä kerralla asia taitaa muuttua täydellisesti. Buffalo Sabres on jättänyt itsestään sellaisen kuvan, että tätä menoa kotijoukkue tulee taistelemaan siitä, että jäädäänkö viimeiseksi koko liigan sarjataulukossa. Lähtökohtaisesti Dallas Stars ei ole loistanut huikeilla peliesityksillään, mutta joukkueiden välillä on silti selkeä ero. Dallas Stars tulee vierasvoiton nappaamaan. Buffalosta on melko vähän hyvää sanottavaa. Vierasvoitto on ehdottomasti järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas