Buffalo Sabres - Detroit Red Wings 25.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Onko Detroitin vuoro tehdä Buffalosta selvää jälkeä?

Buffalo Sabres – Detroit Red Wings, merkki 2, kerroin
Buffalo Sabres – Detroit Red Wings ML, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,75 | 3,50 | 2,39

 

 

Itäisessä konferenssissa kuudentena oleva Detroit Red Wings yrittää palata heti voittojen pariin takaisin viime kierroksen tappion jälkeen. Tänään kotijoukkueena toimii Buffalo Sabres. Jääkiekon NHL:n ottelussa on tässä tapauksessa vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Detroit Red Wings. Buffalo Sabres on itäisen konferenssin viimeisenä, mutta senhän kaikki todennäköisesti jo tietävät. Kaikkien urakkaa helpottaa tässä kohdassa se tieto, että tätä menoa Buffalo Sabres tulee olemaan itäisen konferenssin viimeisenä hyvin pitkään. Buffalo yrittää vain selviytyä tästä kaudesta, mitään muuta tavoitetta kotijoukkueella ei ole. Kaksi voitettua ottelua varsinaisella peliajalla on kaiken kaikkiaan täysi vitsi.

Detroit Red Wingsille kahden ottelun voittaminen putkeen on ollut äärimmäisen vaikeaa, sillä tällä hetkellä Detroit Red Wings kulkee voitosta tappioon ja samaa rataa yhä uudelleen ja uudelleen. Tasaisuutta vierasjoukkue tarvitsisi tekemiseensä. Detroit Red Wings hävisi edellisellä kierroksella kotonaan Ottawa Senatorsia vastaan 2-4 numeroin. Detroit Red Wingsillä ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia maalinteon kanssa, joten tässäkin asiassa selkeää etua voidaan vierasjoukkueelle antaa. Detroit joutuu tähän otteluun ilman Pavel Datsjukia, mutta Daniel Alfredsson tekee vierasjoukkueen kannalta erinomaisesti paluun vierasjoukkueen kokoonpanoon.

Buffalo Sabres on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa, mutta onko se joku uutinen, jos kotijoukkue tekee nykyään yhtä maalia ottelua kohden? Ei ole todellakaan. Buffalo Sabres ennen tällä hetkellä menossa olevaa tappioputkea nappasi muutaman voiton itseasiassa putkeen, mutta sekin on tällä hetkellä muisto vain. Buffalo Sabresin sekä Detroit Red Wingsin tasoero on tällä hetkellä selkeä vierasjoukkueen eduksi. Detroit Red Wings on ollut myös joukkueena juuri Buffalo Sabresille erittäin hankala vastustaja. Moneen vuoteen Buffalo Sabres ei ole onnistunut Detroit Red Wingsiä kaatamaan. Tällä hetkellä ei ole kahta sanaa siitä, että kumpi on loistava valinta vetokupongille mukaan. Detroit poimitaan ehdottomasti ja aamulla juhlitaan jälleen Punaisten vierasvoiton johdosta.

Veikkaussivut | Tuomas