Buffalo Sabres - Vancouver Canuks 18.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Valtavista maalinteko-ongelmista kärsivä Buffalo isännöi Canuksia.

Buffalo Sabres – Vancouver Canuks, merkki 2, kerroin 
Buffalo Sabres – Vancouver Canuks ML, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,85 | 4,05 | 2,10 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Buffalo Sabres sekä Vancouver Canuks iskevät yhteen. Itäisessä konferensissa Buffalo Sabres on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä, kun taas Vancouver Canuks löytyy läntisestä konferenssista kahdeksannelta sijalta. Vancouver Canuks on ollut alkukaudella epätasainen, mutta huomattavasti paremmin Vancouverilla on mennyt kuin Buffalo Sabresilla. Kotijoukkue ei ole varsinaisella peliajalla voittanut vielä otteluakaan! Buffalo Sabresille maalinteko on ollut toistaiseksi täysin mahdoton käsite. Kaiken kaikkiaan Buffalo on onnistunut viimeistelemään yksitoista maalia, joten voidaan heti perään todeta, että voitoista on sillä tavalla turha haaveillakaan. Buffalo on viimeistellyt konferensissaan yhtä vähän maaleja yhdessä New Jersey Devilsin sekä Philadelphia Flyersin kanssa.

Vancouver Canuks on vieraissa jättänyt itsestään erittäin vahvan kuvan, sillä Vancouver Canuks on vieraissa hävinnyt vasta kerran. Vancouverilla ei ole ollut vieraissa lainkaan maalinteko-ongelmia, sillä kolmessa vierasottelussa Vancouver on maalinteossa onnistunut hienosti yhdeksän kertaa. Kaiken kaikkiaan Vancouver Canuksille oli tärkeää, että viimeksi vierasjoukkue nappasi 2-3 maalein voiton Philadelphiasta – alla oli kuitenkin sitä ennen tappiot niin Montreal Canadiensia kuin myös San Jose Sharksia vastaan. Vancouverin tappioputki jäi näin vain muutaman ottelun mittaiseksi.

Buffalo Sabresin kaudesta osattiin odotella vaikeaa ja juuri sellainen siitä onkin tullut. Buffalo Sabres on pelannut kylläkin paljon tasaisia otteluita, mutta tiukatkin kamppailut ovat päättyneet vastustajien eduksi. Vancouver Canuks on materiaaliltaan erittäin laadukas ja on ehdottomasti täysin ansaitusti suosikin asemassa tälläkin kerralla. Huomattavasti paremman kuvan Vancouver on itsestään jättänyt kuin Buffalo. Vancouverin vierasvoitto on kaiken kaikkiaan ehdottomasti järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas