Buffalo Sabres - Washington Capitals 30.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/01/2018
Jaa tämä...

Onko Washington tyly vieras itäisen konferenssin jumbojoukkueelle?

Buffalo Sabres – Washington Capitals, merkki 2, kerroin 2,30 Nordicbet
Buffalo Sabres – Washington Capitals ML, merkki 2, kerroin 1,80 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,70 | 3,75 | 2,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Washington Capitals matkustaa testaamaan Buffalo Sabresin päivän vireen. Washington Capitals nousee vierasjäästä huolimatta erinomaiseksi pelikohteeksi. Itäisessä konferenssissa Buffalo Sabres on edelleen luonnollisesti viimeisenä, kun taas Washington Capitals löytyy samaisesta konferenssista kuudennelta sijalta. Buffalo Sabresin tämä kausi on ainoastaan pelkkää pelailua, sillä mitään muuta kotijoukkue ei ole saanut aikaan. Yhteensä neljä ottelua varsinaisella peliajalla Buffalo Sabres on kyennyt voittamaan. Se kertoo kaiken olennaisen kotijoukkueen tilanteesta. Viime aikoina Buffalo Sabres on pelannut sinänsä hyvin, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että tässäkin ottelussa Buffalo Sabres on selkeän altavastaajan asemassa.

Washington Capitals palasi edellisellä kierroksella takaisin voittojen pariin, kun New York Rangers kaatui kotiottelussa 3-2 maalein. Neljään edelliseen otteluun Washington Capitals on ainoastaan yhdessä jäänyt kokonaan pisteittä. Washington Capitals on pelannut oikeastaan läpi kauden runsasmaalisia otteluita, mutta hieno uutinen vierasjoukkueen kannalta on se, että puolustus on alkanut toimimaan. Ajoittain Washington Capitalsin puolustus on vuotanut järkyttävällä tavalla, mutta parempaan suuntaan vierasjoukkue on siinä mielessä matkalla. Washington Capitals on viime aikoina varsinkin vieraissa pelannut hyvin. Viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet Washington Capitalsille sentään kolme voittoa. Toisaalta suoraan sanottuna Washington Capitalsin otteluohjelmahan viime aikoina vierasotteluiden osalta on ollut suhteellisen helppo.

Buffalo Sabres sekä Washington Capitals ovat säästyneet valtavilta loukkaantumisongelmilta, vaikka molemmilla joukkueilla kieltämättä muutamia poissaoloja löytyy. Buffalo Sabresilta sivussa ovat Cody Hodgson, Kevin Porter sekä Cody McCormick. Puolestaan Washington Capitalsin sairaslistaa miehittävät Brooks Laich, Michael Latta sekä Jack Hillen. Toisaalta Brooks Laich on erittäin lähellä pelikuntoa, joten hänet saatetaan tänään nähdä vierasjoukkueen vahvuudessa. Buffalo Sabres on varsinkin kotonaan alkanut pelaamaan hyvin, mutta siitä huolimatta luottoa löytyy Washington Capitalsin suuntaan. Washington Capitals on päästänyt toistaiseksi aivan liikaa maaleja, mutta tosissaan oikeaan suuntaan vierasjoukkue on matkalla. Vierasvoitosta lähdetään liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas