Bulgaria - Malta 22.3.2013 | MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Järjestääkö Malta shokkiyllätyksen Bulgarian vieraana?

Bulgaria – Malta, merkki 2, kerroin 
Bulgaria – Malta (+1), merkki 2, kerroin 
Bulgaria – Malta (+2), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,14 | 9,00 | 23,00 

Jalkapallon MM-karsintojen ottelutarjontaa, Bulgaria saa vieraakseen Maltan. Kerroinasettelustahan huomaa kaiken olennaisen. Joukkueiden välinen tasoero on valtava Bulgarian eduksi. Sarjataulukossa Bulgaria on tällä hetkellä toisena, mutta on kuitenkin todettava, että Bulgaria on kyennyt neljästä ottelusta nappaamaan vain yhden voiton. Tasapelejähän Bulgarialla on peräti kolme, mutta voittoja on vain yksi. Bulgarialla on ollut vaikeuksia napata voittoja eikä helpolla sitä tule tässäkään – vaikka kertoimien mukaan se on itsestäänselvyys.

Malta on menossa jalkapallomaana selkeästi eteenpäin ja tällä hetkellä asiat ovatkin niin, että Malta pystyy haastamaan näitä keskikastin jalkapallomaita. Malta pelasi viimeksi maalittoman tasapelin Pohjois-Irlantia vastaan. Bulgaria on tietenkin materiaaliltaan täysin eri tasoa kuin Malta, mutta ei Bulgariakaan voida pitää jalkapallojättiläisenä. Joukkue on pelannut karsinnoissa erittäin vähämaalisia otteluita.

Kahdessa edellisessä karsintaottelussa Bulgaria on onnistunut vain kerran maalinteossa. Jonkinlaisia maalinteko-ongelmia kotijoukkueella on siispä ollut. Lisäksihän Bulgaria hävisi edellisessä ystävyysottelussaan 0-1 maalein Ukrainaa vastaan. Maltalla ei ole ottelussa mitään hävittävää ja kun Bulgarialla puolestaan on vain hävittävää, Malta voi hyvin saada käännettyä Bulgarian kotiyleisön joukkuettaan vastaan. Ensimmäinen puoliaika on erittäin merkittävä ja samalla se, että saako Bulgaria nopeaa avausmaalia.

Veikkaussivut | Tuomas