VIDEO: Bundesliiga-kauden hauskimmat hetket niputettu yhteen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/10/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Antti 10.6.2015

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

Bundesliiga-kausi 2014-2015 päättyi Bayern Munchenin juhliin, joka nappasi odotetusti mestaruuden 10 pisteen erolla toiseksi sijoittuneeseen Wolfsburgiin.

Saksan mestari Bayern Munchen selviytyi myös Mestarien liigassa semifinaaliin, jossa tie nousi kuitenkin pystyyn Barcelonaa vastaan yhteismaalein 5-3.

Munchenin ohella Bundesliiga-joukkueista myös Leverkusen, Dortmund ja Schalke selviytyivät Mestarien liigassa pudotuspelivaiheeseen, mutta kaikkien pelit loppuivat jo ensimmäisellä kierroksella.

Kauteen mahtui jälleen komeita suorituksia muun muassa upeiden maalien muodossa. Bundesliigan viralliselle Youtube-kanavalle on kuitenkin ladattu myös viihdyttävä pätkä, johon on koottu päättyneen kauden kymmenen hauskinta tilannetta.

[ Suurimmat futisliigat on saatu päätökseen, mutta Unibetilla pääset lyömään vetoa muun muassa naisten jalkapallon MM-kisoista!]

Bundesliiga on ehdottomasti maailman kärkeä, mutta onneksi myös parhaille pelaajille sattuu välillä mokia, joista fanit pääsevät nauttimaan vähintäänkin videoiden muodossa.

Lue myös: Jokereilla sopimukset kahden vedonlyöntiyhtiön kanssa?

Zlatanin parhaat!

Katso lista tästä!

 

guts-728x90