Caja Laboral - CSKA Moskova 19.4.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Uusiiko Caja Laboral upean tempun viime ottelusta?

Caja Laboral – CSKA Moskova, merkki 1, kerroin 
Caja Laboral (+4,5 pistettä) – CSKA Moskova, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,80 | 1,40 

Koripallon Euroliigaa, Espanjassa voitosta taistelevat Caja Laboral sekä venäläisjätti CSKA Moskova. Ottelupari sai erittäin mielenkiintoisen mahdollisen käänteen viime ottelusta, sillä viimeksi Caja Laboral murskasi kotonaan CSKA Moskovan 93-72 lukemin. Toki oli jo etukäteen selvää, että Caja Laboralin tulee kotiottelut voittaa, sillä vieraissa voitot ovat hyvin vaikeasti saavutettavissa. CSKA Moskova lähti ottelupariin suosikkina, mutta Espanjasta voitot ovat jopa moskovalaisille vaikeita napattavaksi.

Caja Laboral tunnetaan loistavana kotijoukkueena, joten hyvistä lähtökohdista Caja Laboral pääsee myös tähän otteluun! Vaikka Caja Laboralin viime voitosta CSKA Moskovaa vastaan ei voikaan ottaa mitään pois, on kuitenkin todettava se, että moskovalaiset lopettivat pelaamisen puoliajalle. Ottelu oli siis ratkennut jo parinkymmenen minuutin jälkeen kotijoukkueen eduksi.

Ottelusarjan kannalta Caja Laboralin on voitettava tämä ottelu ja täysin realistiset mahdollisuudet espanjalaiset siihen omaavatkin! CSKA Moskova on materiaaliltaan toki kotijoukkuetta laadukkaampi, mutta varmasti moskovalaisetkin keskittyvät pitkälti kotiotteluidensa hoitamiseen – siinä tapauksessahan moskovalaiset etenisivät jatkoon tästä otteluparista.

Veikkaussivut | Tuomas