VIDEO: Calgary Flames antoi päävalmentajalleen potkut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 05/03/2016
Jaa tämä...

Liekkipaitojen päävalmentaja lähtee vaihtoon.

Jääkiekon NHL-seura Calgary Flames on antanut potkut päävalmentaja Bob Hartleylle. Asiasta kertoo nhl.com-sivusto. Kanadalaisseura ei päässyt mukaan tämän kauden pudotuspeleihin.

Hartley luotsasi viime kaudella Calgary Flamesin pudotuspeleihin, mutta tällä kaudella liekkipaidat olivat länsilohkon 12:s ja he voittivat 82 runkosarjapelistään vain 35. Paremmin menneellä viime kaudellahan hän kuittasi suorituksestaan Jack Adams -palkinnon. Se annetaan sarjan parhaalle valmentajalle.

Stanley Cupia Hartley on päässyt juhlistamaan yhden kerran, sillä vuonna 2011 hän voitti Colorado Avalanchessa päävalmentajana himoitun pokaalin. Mestarijoukkueessa pelasi tuolloin hyökkääjä Ville Nieminen.

Calgary Flamesin valmennusosastolla tapahtuu lisäksi muitakin muutoksia, sillä myös apuvalmentaja Jacques Cloutier saa jättää tehtävänsä.

Suomalaispelaajat Calgary Flamesissa olivat tällä kaudella maalivahdit Karri RämöJoni Ortio, Niklas Bäckström ja puolustaja Jyrki Jokipakka.

Tällä hetkellä NHL:ssä ilman päävalmentajaa ovat Calgary Flamesin lisäksi Anaheim Ducks ja Ottawa Senators.

 

NHL-pudotuspelit jatkuvat jälleen Suomen aikaa tulevana yönä kolmen ottelun mittaisella kierroksella.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lue myös:
Tässä Leijonien MM-joukkue Venäjälle
Jussi Salonoja perusti Espooseen uuden kiekkoseuran

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa