Calgary Flames - Phoenix Coyotes 5.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2013
Jaa tämä...

Onko mukavassa pelivireessä oleva Phoenix tyly vieras Calgarylle?

Calgary Flames – Phoenix Coyotes, merkki 2, kerroin 2,30 Nordicbet
Calgary Flames – Phoenix Coyotes ML, merkki 2, kerroin 1,75 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,65 | 3,85 | 2,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Calgary Flames sekä vastaan asettuva Phoenix Coyotes. Läntisessä konferenssissa Calgary Flames on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Phoenix Coyotes löytyy samasta konferenssista kahdeksannelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kaksitoista pistettä Phoenix Coyotesin eduksi. Edellisellä kierroksella Calgary Flames voitti vieraissa Los Angeles Kingsin 1-2 maalein, mutta muuten Calgary Flamesilla on ollut hyvin hankalaa. Edellisestä viidestä ottelustaan Calgary Flames on pystynyt varsinaisella peliajalla saalistamaan vain yhden voiton ja se tosissaan tuli edellisellä kierroksella. Calgarylle ollaan kaiken kaikkiaan tehty lähes sata maalia ja sehän on tietenkin täysin liikaa.

Phoenix Coyotes murskasi edellisellä kierroksella Edmonton Oilersin 2-6 maalein ja kaiken kaikkiaan kahteen edelliseen vierasotteluun Phoenix Coyotes on viimeistellyt uskomattomasti yhdeksän maalia! Phoenix Coyotesin parhaimmat pistemiehet edellisellä kierroksella olivat Mike Ribeiro sekä Mikkel Bodker kolmella tehopisteellään. Phoenix Coyotes ratkaisi ottelun Edmonton Oilersia vastaan jo toisessa erässä, joten siinä mielessä vierasjoukkue on pystynyt hyvin valmistautumaan tähän otteluun. Yksi selkeä syy Phoenix Coyotesin hienoihin vieraspeliesityksiin on tietenkin se, että loukkaantumisia ei ole ollut riesana. Tästäkin ottelusta Phoenix Coyotesilta sivussa ovat vain Lauri Korpikoski sekä Zbynek Michalek. Muuten Phoenixin kokoonpano on täysin terve.

Calgary Flamesin tilanne on kokonaisuudessaan suhteellisen vaikea, sillä oikeastaan missään vaiheessa Calgary Flames ei ole saanut tekemistään oikealle raiteelle. Calgary Flames omaa kylläkin joukkueessaan laadukkaita yksilöitä, mutta kotijoukkueen tilannetta sotkevat tälläkin hetkellä loukkaantumiset. Oikeastaan jopa kierroksesta toiseen Calgary Flames joutuu antamaan tasoitusta loukkaantumisten suhteen, sillä tästäkin ottelusta kotijoukkueelta sivussa ovat useat merkittävät avainpelaajat. Phoenix Coyotes on ollut joukkueena aikaisemmilla kerroilla Calgary Flamesille erittäin hankala vastustaja ja näin voisi asian olettaa olevan myös tällä kerralla. Kokonaisuudessaan Phoenixin tilanne on selkeästi Calgarya tasapainoisempi sekä yleisesti ottaen parempi. Vierasvoitto napataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas