Marcus Campbell - Pankaj Advani 15.10.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Pankaj Advani toisen kierroksen paikkaa kotiturnauksessaan?

Marcus Campbell – Pankaj Advani, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,00 | 1,72 

 

 

Snookerin uusi rankingturnaus, Intian Avoimet jatkuvat tänään toisen kilpailupäivän tapahtumilla. Päivän kolmannessa tv-pöydän ottelussa yhteen iskevät Skotlannin Marcus Campbell sekä Intian Pankaj Advani. Marcus Campbell hävisi edellisessä PTC-tason turnauksessa jo toisella kierroksella intialaista Aditya Mehtaa vastaan. Marcus Campbellille kausi on ollut muutenkin äärimmäisen haastava. Skotlantilainen ei ole vielä toistaiseksi saavuttanut yhtään mitään ja näin etukäteen voisi kuvitella, että ei tule saavuttamaan myöskään tässä turnauksessa. Pankaj Advani on pelaa kotiturnauksessaan ja onkin hienoa, että Intiaan ollaan saatu rankingtason turnaus. Pankaj Advanin pussitukset kaukaa eivät välttämättä kuulu intialaisen vahvuuksiin, mutta Pankaj Advani on äärimmäisen taitava lähipelissä. Valkoisen siirtely lähietäisyydellä kuuluu ehdottomasti intialaisen vahvuuksiin.

Marcus Campbellin jokainen rankingturnaus on alkukaudella päättynyt välittömästi. Esimerkiksi Australian Avoimet päättyivät avauskierroksella 5-1 numeroin tappioon Neil Robertsonia vastaan. Marcus Campbell on yksi kiertueen isokokoisimmista pelaajista, joten on tietenkin selvää, että se jonkin verran haittaa skotlantilaisen lyöntitekniikkaa. Itseluottamuskaan tuskin on Marcus Campbellilla tässä kohdassa parasta mahdollista luokkaa, sillä yksinkertaisesti onnistumisia ei ole tullut. Kaksi voitettuakin ottelua putkeen on tällä kaudella ollut usein työn ja tuskan takana.

Pankaj Advani on voittanut jo tällä kaudella useita huippunimiä ja parhaimmillaan Pankaj Advani pelaakin äärimmäisen vakuuttavaa snookeria. Pankaj Advani voitti itseasiassa myös International Championshipin karsinnoissa hetki sitten aina vaarallisen Dominic Dalen selkeästi 3-6 numeroin. Itseluottamushan on Pankaj Advanilla varmasti kunnossa ja niin sen tuleekin olla, sillä tämä on ainoa turnaus joka tällä kaudella pelataan Intiassa. Nyt Pankaj Advani jos koskaan haluaa onnistua kotiyleisönsä edessä.

Veikkaussivut | Tuomas