Capitals nappasi riveihinsä kovan vahvistuksen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 07/02/2015
Jaa tämä...

Kokemusta hyökkäykseen

Washington Capitals tiedotti kovasta hankinnasta, sillä NHL-seura nappasi itselleen Los Angeles Kingsissä viime kaudella viilettäneen Justin Williamsin. 33-vuotias hyökkääjä allekirjoitti nimensä kaksivuotiseen sopimukseen, joka on arvoltaan 6,5 miljoonaa dollaria.

Viime kaudella Williams pelasi 81 ottelua tehoin 18+23=41. Kingsin kausi päättyi isoon pettymykseen, kun joukkue ei onnistunut raivaamaan tietään pudotuspeleihin.

Capitalsin kausi päättyi pudotuspelien toisella kierroksella New York Rangersin käsittelyssä ja pudotuspelipaikka on myös joukkueen minimitavoite ensi kaudella.

Pudotuspelien MVP kaudella 2013-2014

Williams pelasi kaudella 2013-2014 huikean kauden Los Angeles Kingsin riveissä, kun seura pääsi nostelemaan Stanley Cup-pokaalia. Hyökkääjä valittiin tuolla kaudella ansaitusti koko pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi. Williams nakutteli 26 ottelussa tehot 9+16=25.

Capitals ei ollut ainoa seura Williamsin perässä, sillä muun muassa Montreal Canadiens oli kokeneen pelaajan perässä. Tiettävästi myös Kings olisi halunnut jatkaa miehen sopimusta, mutta Williams lähtee uusien haasteiden pariin.

Unibet tarjoaa jo nyt ensi kaudeksi voittajakertoimet NHL:ään, mikäli itselläsi on oma mestarisuosikki!

Lue myös:
Teemu Pulkkinen tulee saamaan ensi kaudella vastuuta NHL:ssä!
Boston Bruinsin hullut päivät jatkuvat – haaviin voimahyökkääjä!