Cardiff - Southampton 26.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Southamptonin jyrkkä alamäki Cardiffin vieraana?

Cardiff – Southampton, merkki 1, kerroin 3,30 Bet365
Cardiff (+1) – Southampton, merkki 1, kerroin 1,62 Betsafe

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,30 | 3,30 | 2,38 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan perinteinen Tapaninpäivän kierros tarjoaa nahkapallon potkimista useammankin mielenkiintoisen kamppailun voimin. Syöksykierteessä oleva Southampton matkustaakin Cardiffin vieraaksi ottelussa, jossa panokset ovat suuret. Sarjataulukossa Cardiff on tällä hetkellä sijalla viisitoista, kun taas Southampton löytyy yhdeksänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on seitsemän pistettä Southamptonin eduksi, mutta tässä ottelussa Southamptoniin ei luottoa löydy. Viisi edellistä ottelua eivät ole Southamptonille tuottaneet voittoakaan. Southampton tunnetaan normaalisti hyvänä kotijoukkueena, mutta viime aikoina pelivire on ollut niin kotiotteluissa kuin vieraissakin täysin kateissa. Southamptonin puolustus on alkanut rakoilemaan yhä enemmän ja yhä useammin – edelliselläkin kierroksella Tottenham viimeisteli kolme maalia Punaisten verkkoon.

Cardiff oli edellisellä kierroksella täysin vastaantulija Liverpoolia vastaan, mutta toisaalta tuo ottelu olikin Cardiffin kohdalla jo varmasti etukäteen tiedossa, että mitään ei tule olemaan tehtävissä. Cardiff on varmasti näin ollen keskittynyt hyvin juuri tätä ottelua ajatellen. Cardiff on materiaaliltaan Valioliigan surkeimpia joukkueita, mutta nimenomaan kotonaan walesilaisryhmä on äärimmäisen vaikeasti voitettavissa. Cardiff on kotonaan tähän mennessä esimerkiksi pelannut 2-2 maalein tasapelin Manchester Unitedia vastaan sekä voittanut Manchester Cityn mielettömässä trillerissä 3-2 numeroin. Edellisessä kotiottelussaan Cardiff voitti West Bromwichin 1-0 maalein. Cardiffilla on ollut paljon ongelmia maalinteon kanssa, mutta parhaimmillaanhan juuri kotonaan walesilaiset ovat esittäneet erittäin laadukasta jalkapalloa.

Kerroinasettelu tässä kohteessa on suhteellisen mielenkiintoinen, sillä Southamptonin tekemisen taso on viime kierroksien aikana tippunut selkeästi. Materiaaliltaan Southampton on ehdottomasti Cardiffia laadukkaampi joukkue, mutta toisaalta tällä kerralla tosissaan luottoa ei vierasjoukkueeseen löydy. Southamptonin tilannetta vaikeuttaa entisestään sekin, että vierasjoukkueella loukkaantumisia riittää. Cardiffin ainoa loukkaantunut pelaaja on Craig Bellamy, kun taas Southamptonilta sivussa suurella todennäköisyydellä ovat Luke Shaw, Daniel Osvaldo, Nathaniel Clyne, Victor Wanyama, Artur Boruc sekä Guly do Prado. Muutaman pelaajan kohdalla tilanne on vielä tässä kohdassa epävarmaa, mutta joka tapauksessa Southamptonin loukkaantumiset tuskin ainakaan parantavat jo valmiiksi vaikeaa tilannetta. Kaiken kaikkiaan kotivoitosta tarjotut kertoimet nostetaan mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas