Carolina Hurricanes - Boston Bruins 19.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Boston Bruins vierailee itäisen konferenssin kamppailussa Carolinassa.

Carolina Hurricanes – Boston Bruins, merkki 2, kerroin
Carolina Hurricanes – Boston Bruins ML, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,85 | 3,90 | 2,15

 

 

Itäisen konferenssin sijalla kymmenen oleva Carolina Hurricanes saa vastaansa samasta konferenssista kolmannelta sijalta löytyvän Boston Bruins. Jääkiekon NHL tarjoilee jälleen tuttuun tapaan Suomen aikaa tulevana yönä yhteensä kolme ottelua. Carolina Hurricanes palaa takaisin kotikaukaloonsa, sillä viime kierroksella Carolina Hurricanes hävisi St.Louis Bluesille vieraissa 4-2 maalein. Carolina Hurricanes on kotonaan pelannut vahvasti, mutta toisaalta suoria kolmen pisteen voittoja on Carolina Hurricanes pystynyt nappaamaan valitettavan vähän! Tarkemmin sanottuna varsinaisella peliajalla napattuja voittoja kotijoukkueen kohdalla on vain kuusi kappaletta. Se on tietenkin vähän.

Boston Bruins on avannut oman kautensa erinomaisesti, mutta sehän ei tule kenellekään varmasti minkäänlaisena yllätyksenä. Boston Bruinsin suurimmat onnistujat alkukaudella ovat D.Krejci sekä D.Lucic, vaikka toisaalta selkeä ykköshyökkääjä on tähän mennessä Boston Bruinsilta puuttunut. Tavallaan Boston Bruins on pystynyt laajalla rintamalla tekemään maaleja, mutta selkeää ykköshyökkääjää vierasjoukkue edelleen kaipaa. Materiaaliltaan Boston Bruins on joka tapauksessa joukkueistta ehdottomasti laadukkaampi, joten siinä mielessä vierasjoukkueella ei ole tämänkään asian kanssa syytä vielä lainkaan paniikkiin.

Boston Bruins hävisi edellisellä kierroksella vieraissa Ottawa Senatorsille 4-2 maalein, mutta sitä ennenhän kuitenkin Boston Bruins oli peräti neljän ottelun voittoputkessa! Kaiken kaikkiaan viime aikoina Boston Bruinsin pelivire on ollut erinomaista seurattavaa. Viime kierroksella Ottawa Senators kovana kotijoukkueena oli Boston Bruinsille liikaa, mutta tosissaan muuten vierasjoukkueen tekeminen näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä. Carolina Hurricanesin sairaslista on myös huomattavasti pidempi kuin Boston Bruinsin, sillä vierasjoukkue pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla. Boston on ehdottomasti hyvä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas