Carolina Hurricanes - Calgary Flames 14.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Pisteautomaatin rooliin joutunut Calgary matkustaa Hurrikaanin vieraaksi.

Carolina Hurricanes – Calgary Flames, merkki 1, kerroin 1,90 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,90 | 4,10 | 3,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Carolina Hurricanes sekä Calgary Flames iskevät yhteen. Tässä ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Carolina Hurricanes. Calgary Flames on kaiken kaikkiaan jättänyt itsestään umpisurkean kuvan. Ensinnäkään Calgary Flames ei tule taistelemaan pääsystä pudotuspeleihin. Vierasjoukkueen tilanne vaikuttaa todella synkältä. Kahdeksan voitettua ottelua varsinaisella peliajalla kertoo kaiken olennaisen Calgary Flamesin tilanteesta. Edelliseen viiteen otteluun vierasjoukkue on saalistanut tasan yhden voiton ja kokonaisuutta ajatellen maalinteko on alkanut tuottamaan valtavan suuria ongelmia. Kolmeen edelliseen otteluun Calgary Flames on viimeistellyt yhteensä yhden maalin ja omissa verkot ovat heiluneet kolmetoista kertaa.

Carolina Hurricanes on noussut hetkessä NHL:n yhdeksi kuumimmista joukkueista, vaikka edellisellä kierroksella Hurrikaanit hävisivät Columbus Blue Jacketsille 3-0 numeroin. Carolina Hurricanesilla on alla kuuteen edelliseen otteluun uskomattomasti peräti viisi voittoa, joten kotijoukkueen tilanne on kokonaisuutta ajatellen enemmän kuin kunnossa. Perustasoltaan Carolina Hurricanes ei ole keskikastia laadukkaampi, mutta viime aikoina Hurrikaanit ovat tiukatkin ottelut kääntäneet edukseen. Carolina Hurricanesin suurin vahvuus viime aikoina on ollut kotijoukkueen puolustus. Hurrikaaneja vastaan maalinteko on kaiken kaikkiaan tällä hetkellä todella vaikeaa. Kahteen edelliseen kotiotteluun Carolina Hurricanesille ollaan yhteensä tehty kaksi maalia, joten Calgary Flamesin maalinteko-ongelmat tuskin tulevat tässäkään ottelussa helpottamaan.

Carolina Hurricanesilla sekä Calgary Flamesilla lähtökohdat tähän otteluun ovat käytännössä täysin erilaiset, sillä Carolina Hurricanes on noussut erinomaiseen pelivireeseen, kun taas Calgary Flamesilla tilanne on todella hankalan näköinen. Carolina Hurricanesilla on muutamia merkittäviä loukkaantumisia Eric Staalin sekä Joni Pitkäsen johdolla, mutta Calgary Flamesin tilanne ei loukkaantumisten osalta näytä lainkaan paremmalta. Calgary Flamesiltahan sivussa edelleen ovat esimerkiksi Mike Cammalleri, Kris Russell, David Jones sekä Curtis Glenross. Calgary Flames lukeutuu NHL:n surkeimpiin vierasjoukkueisiin, joten Carolina Hurricanes vaikuttaa kaiken kaikkiaan erinomaiselta pelivalinnalta. Vieraissa Calgary Flames on varsinaisella peliajalla saalistanut neljä voittoa. Se on puhtaasti säälittävää. Ihmeitä saa tapahtua, jos Carolina Hurricanes ei voittoa tule nappaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas