Carolina Hurricanes - Columbus Blue Jackets 24.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/01/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Hurrikaani kotivoittoa Columbuksen isäntänä?

Carolina Hurricanes – Columbus Blue Jackets, merkki 1, kerroin 2,28 Betsson
Carolina Hurricanes – Columbus Blue Jackets ML, merkki 1, kerroin 1,77 Betsafe

Betssonin kertoimet otteluun 2,28 | 3,75 | 2,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Itäisen konferenssin kymmenentenä oleva Carolina Hurricanes isännöi jääkiekon NHL:n ottelussa vieraaksi saapuvaa Columbus Blue Jacketsista. Samaisesta konferenssista Columbus Blue Jackets löytyy sijalta kolmetoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kaksi pistettä Carolina Hurricanesin eduksi. Carolina Hurricanesin tekee erinomaiseksi pelikohteeksi se, että Columbus Blue Jackets on vieraissa ollut umpisurkea sekä samalla myös se, että Columbus Blue Jacketsilla on valtavia ongelmia loukkaantumisten kanssa. Tästäkin ottelusta sivussa vierasjoukkuelta ovat Derek McKenzie, Matt Calvert, Dalton Prout, Sergei Bobrovsky, Jarel Boll, Cody Bass, Nathan Horton sekä Marian Gaborik. Columbus Blue Jacketsin materiaali ei voi tälläisiä loukkaantumisia kestää kierroksesta toiseen.

Carolina Hurricanes on varsinkin viime aikoina pelannut valtavasti maalin otteluita suuntaan tai toiseen. Edellisellä kierroksella Carolina Hurricanes hävisi jatkojen päätteeksi Tampa Bay Lightningille 3-2 maalein. Carolina Hurricanes on kahteen edelliseen kotiotteluun viimeistellyt peräti seitsemän maalia, joten maalinteko on viime aikoina Hurrikaanilta toiminut. Yksi selkeä syy on tähän tietenkin se, että Carolina Hurricanesilla ei ole ollut loukkaantumisia Columbus Blue Jacketsin tapaan. Carolina Hurricanes on kokonaisuutta ajatellen pelannut kylläkin erittäin epätasaisesti, mutta sivussa tosissaan kotijoukkueelta ovat ainoastaan Mike Komisarek, Anton Khudobin sekä Joni Pitkänen. Viime aikoina tiukat ottelut ovat kovalla prosentilla kääntyneet Carolina Hurricanesia vastaan, mutta tässä ottelussa kotijoukkueelle tarjotaan hyvää mahdollisuutta hieman tuon tilaston muuttamiseksi.

Seitsemästätoista vierasottelustaan Columbus Blue Jackets on varsinaisella peliajalla voittanut neljä ottelua. Se kertoo paljon siitä, että miten surkeasta vierasjoukkueesta onkaan Columbus Blue Jacketsin kohdalla kysymys. Kahteen edelliseen vierasotteluun kylläkin Columbus Blue Jackets on viimeistellyt peräti kahdeksan maalia, mutta puolustus on samalla tavalla vuotanut. Edellisessä vierasottelussaan Columbus Blue Jacketsille tehtiin viisi maalia Philadelphia Flyersin toimesta. Parhaimmillaan Columbus Blue Jackets on suhteellisen yllätysvalmis joukkue, mutta valitettavasti vierasjoukkueen loukkaantumiset sotkevat entisestään lähtökohtia myös tätä ottelua ajatellen. Carolina Hurricanes on ollut Columbus Blue Jacketsin tavoin epätasainen joukkue, mutta tällä kerrallahan kotivoitto pitäisi olla melko hyvä valinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas