NFL carolina miami dolphins

Carolina Panthers - Miami Dolphins 14.11.2017, Miami ei saisi enää hävitä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Monday Night Football -ottelussa ovat tällä NFL -kierroksella Carolinan Bank of America -stadionilla kotijoukkue Panthers sekä Miami Dolphins. Carolinalla on nyt voittosuhde 6-3 ja Miamilla 4-4. Carolina on vielä hyvin play offs -vauhdissa. Se on NFC -konferenssin etelälohkossa yhden voiton kärkiryhmä New Orleans Saintsia perässä, Miami taas alkaa AFC:n puolella jo jäädä vauhdista. Dolphinsilla on jo melkein jokainen ottelu pakkovoiton paikka.

”Olemme nyt näyttäneet sen potentiaalin, joka meillä on”, Pantersin päävalmentaja Ron Rivera sanoi hiljattain.

”Me emme ole aivan siinä missä haluaisimme olla. Meillä on ollut liikaa ylä- ja alamäkiä, kun viimein saamme pallon kulkemaan hyökkäyksessä, niin astumme varpaillemme puolustuksessa. Minusta tuntuu, että olemme todella lähellä sitä, että kaikki natsaa. Meidän täytyy löytää keino pelata hyvä, kokonainen ottelu. Meidän on löydettävä tasapaino”, sanoi puolestaan Miamin päävalmentaja Adam Gase.

Carolinan kova puolustus

Maanantai-illan ottelussa Miamin hyökkäyksellä ei tule olemaan helppoa saada homma toimimaan, Panthersin puolustus on todella erinomaine, yksi NFL:n parhaista. Panthers on antanut vastustajien edetä noin 274 jaardia per ottelu, ja se on liigan paras lukema.

Carolinan hyökkäyskin on viime viikkoina petrannut. Joukkueen pelinrakentaja, parin vuoden takainen NFL:n MVP -pelaaja Cam Newton on noussut viime aikoina taas ratkaisupelaajaksi. Newtonilla on hieman ollut ongelmia viime kauden jälkeen leikatun olkapään kanssa, mutta samalla hän on saanut jo sen verran pelivuosia ja kokemusta alle, että peli ei ole enää yksipuolista. Newton on myös oppinut pitämään itsestään paremman huolen kentällä.

Miamin veteraanipelinrakentaja Jay Cutler on saanut tällä kaudella osansa lajin kovuudesta. Viime viikonloppuna Cutler pelasi huilattuaan yhden ottelun kylkiluuvamman vuoksi. Cutler on heittänyt seitsemän touchdownia viimeisten kahdeksan neljänneksensä aikana. Kylkivaivainen Cutler ja Panthersin hurja puolustus on paha yhdistelmä Miamin kannalta.

”Kuinka hyvin voimme suojella Cutleria? Siitä se homma alkaa. Se on iso tehtävä, ja yritämme saada homman toimimaan. Uskon että olemme lähellä ratkaisua”, päävalmentaja Gase uskotteli lehtiväelle.

Miamille tasoitusvetoa

Dolphins -valmentaja Gase on sitä mieltä, että Miamin juoksuhyökkäys olisi siinä ja siinä, että se olisi suorastaan erinomainen.

Miami on ollut tiukkojen otteluiden joukkue. Viisi sen otteluista on päättynyt korkeintaan kuuden pisteen erolla. Kolme viimeisistä neljästä on päättynyt kolme pisteen erolla. Kaksi näistä se on voittanut, yhden hävisi. Pari viikkoa sitten Dolphins tosin repsahti Baltimorea vastaan 0-40.

Vetomarkkina on hyvin selvästi Carolinan takana. Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.25 – 4.10, ottelun tasoitus on 9.5 pistettä. Tasoitus on massiivisen iso, ja kyllä siihen voi pienen panoksen Miamin puolesta laittaa. Harvemmin Miami repsahtaa, eikä Carolina kuitenkaan ole liigan parhaimmistoa, vaikka onkin nyt saanut muutaman voiton kasaan.

Videolla Carolina voittaa Atlantan:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Maanantai 23.4.2018 Tappara - Kärpät - joko sarja menee poikki?...

Kärpät on napannut jo kolme voittoa, mutta Tappara ei ole luovuttanut. Tästä on pakko alkaa ihmenousu?

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

Aikaisemmat otteluennakot