Catania - Bologna 6.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/06/2014
Jaa tämä...

Valtavista kokoonpano-ongelmista kärsivä Bologna matkustaa Catanian vieraaksi.

Catania – Bologna, merkki 1, kerroin 2,05 PAF

PAFin kertoimet otteluun 2,05 | 3,30 | 3,85 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelussa Bologna matkustaa testaamaan Catanian päivän vireen. Sarjataulukossa Catania on tälläkin hetkellä edelleen viimeisenä, mutta tässä ottelussa kotijoukkueeseen luottoa löytyy. Vieraaksi saapuva Bologna on käytännössä pelannut tuloksellisesti yhtä surkeasti kuin Catania. Sarjataulukossa Bologna on tällä hetkellä sijalla seitsemäntoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on viisi pistettä Bolognan eduksi. Catania sekä Bologna ovat äärimmäisen kotiriippuvaisia joukkueita eikä kummallakaan joukkueella ole tapana vieraissa menestyä. Catania ei ole viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut voittoakaan, mutta juurikaan paremmin ei ole mennyt Bolognallakaan. Viisi edellistä kamppailua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden voiton.

Catanian on pystyttävä voittamaan kotonaan Bolognan tyyppiset vastustajat tai muussa tapauksessa kotijoukkue tulee tippumaan suurella todennäköisyydellä Italian toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Kaudestahan on vielä pelaamatta otteluita vaikka kuinka paljon, mutta esimerkiksi juuri Bologna lukeutuu Catanian tämän hetken päävastustajiin. Catanian kannalta hyvä asia on se, että Bologna joutuu tähän otteluun pahasti vajaamiehisenä. Suurella todennäköisyydellä Bolognalta sivussa tänään ovat esimerkiksi Davide Moscardelli, Gyorgy Garics, Gianluca Curci, Archimede Morleo sekä Alessandro Diamanti. Varsinkin viimeisimpänä mainitun pelaajan poissaolo on vierasjoukkueelle merkittävä takaisku. Bolognan materiaali ei yksinkertaisesti voi kestää tälläisiä loukkaantumisia, sillä osa loukkaantuneista pelaajistahan kuuluvat vakituisesti vierasjoukkueen kokoonpanoon.

Catania lähtee tähän otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Sergio Almironia lukuunottamatta, joten kotiedun turvin Catania on täysin ansaitusti tässä ottelussa ennakkosuosikin asemassa. Catanian sekä Bolognan välinen kohtaaminen on vähintäänkin kuuden pisteen kamppailu, koska Catanialla ei tänään missään tapauksessa tappioon ole varaa. Catanialle sekä Bolognalle maalinteko on ollut oikeastaan läpi kauden vaikeaa, mutta varsinkin edellisissä otteluissa verkot eivät ole heiluneet kuin Catanian sekä Bolognan omissa päissä. Kuusi edellistä ottelua ovat Catanialle tuottaneet kolme maalia, Bolognan saldo vastaavasti on lähes yhtä surkea eli neljä maalia. Maalin kamppailu on tänään kaiken kaikkiaan varmasti tiedossa, mutta Cataniaa on tällä kerroinasettelulla lähdettävä pelaamaan. Kotivoitto on näin ollen hyvä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas