Catania - Fiorentina 19.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Catanian alamäki Fiorentinan isäntänä?

Catania – Fiorentina, merkki 2, kerroin 1,90 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 4,45 | 3,30 | 1,90 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Catania sekä Fiorentina iskevät yhteen suhteellisen merkittävässä ottelussa. Cataniahan taistelee edelleen putoamista vastaan, kun taas Fiorentina löytyy upeasti heti kärjen takaa. Joukkueiden välinen tasoero on erittäin merkittävää luokkaa Fiorentinan eduksi. Kokonaisuutta ajatellen Fiorentina rakastaa pitää palloa ja osittain sen takia vierasjoukkueen otteluita onkin mielenkiintoista seurata. Fiorentina on aikaisemmilla kausilla ollut sellaisen joukkueen maineessa, joka yksittäisessä ottelussa kykenee haastamaan joukkueen kuin joukkueen, mutta tällä kaudella vierasjoukkue on kovalla prosentilla voittanut myös erittäin laadukkaita joukkueita. Fiorentinalla on edelleen mahdollisuus sarjataulukon kolmanteen sijaan, mutta se tarkoittaa, että tälläisistä otteluista pisteitä ei voi menettää.

Catanian tilanne alkaa valitettavasti vaikuttamaan siltä, että kotijoukkue ei ensi kaudella pelaa Italian korkeimmalla sarjatasolla – Catania on kaikkineensa pystynyt saalistamaan ainoastaan kolme voittoa! Loukkaantumisia ei koskaan voida käyttää lopullisena syynä, mutta onhan Catanialla ollut suurta epäonnea loukkaantumisten kanssa. Myös pelikiellot ovat sotkeneet raitapaitojen urakkaa. Tästäkin ottelusta Catanialta sivussa on useampi erittäin tärkeä pelaaja. Varsinkin Francesco Lodin poissaolo on Catanialle erittäin paha takaisku. Muutenhan kotijoukkueen vahvuudesta sivussa samalla ovat esimerkiksi Pablo Alvarez, Sergio Almiron sekä Giuseppe Bellusci. Catania on kaiken kaikkiaan viidestäkin edellisestä ottelustaan saalistanut vain yhden voiton ja senkin kotijoukkue nappasi surkeana vierasjoukkueena tunnettua Bolognaa vastaan. Catanialla on edelleen täydet mahdollisuudet nostaa itsensä kuiville, mutta kovinkaan todennäköisestä se ei ole.

Fiorentina lähtee tähän otteluun vieraissakin selkeänä ennakkosuosikkina. Tilastojen valossa Fiorentina lukeutuu Saapasmaan parhaimpiin vierasjoukkueisiin. Tarkemmin sanottuna Fiorentina on vieraissa saalistanut viisi voittoa, kaksi tasapeliä sekä kolme tappiota. Vieraissa paremmin on mennyt ainoastaan Juventuksella, Napolilla sekä AS Romalla. Fiorentina onkin tottunut tällä kaudella olemaan käytännössä jatkuvasti kyseisen kolmikon takana neljäntenä. Viisi edellistä ottelua ovatkin Fiorentinalle tuottaneet neljä voittoa sekä toisekseen vierasjoukkueen puolustus on ollut todella pitävä. Fiorentinaa vastaan yhdenkin maalin tekeminen on ollut joukkueelle kuin joukkueelle vaikeaa. Vierasjoukkueellakin on muutamia loukkaantumisia, mutta siitä huolimatta vaikeaa on lähteä Catanialle ennustamaan hyvää loppukautta. Fiorentina on erittäin hyvä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas