Celtic hylkäsi kylmästi Legian pyynnön - Puolalaisseura jätti UEFA:lle valituksen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/12/2014
Jaa tämä...

Celtic ei suostunut Legian aneluihin.

Legia Varsova kärsi karun kohtalon, kun se pudotettiin ulos Mestarien liigan karsinnoista. Celtic jäi puolalaisjoukkueen jalkoihin yhteismaalein 6-1, mutta Legia peluutti edustuskelvotonta pelaajaa, joten Celtic nappasi lopulta jatkopaikan.

[ Nordicbet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden testata vedonlyöntiä riskittömästi! Nappaa peräti 50€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Legia ei kuitenkaan ole luovuttanut ilman taistelua, sillä Aftonbladet uutisoi, että joukkue lähetti Celticille pyynnön uusintaottelusta.

– Kohdataan toisemme Varsovassa tai Glasgow’ssa ja ratkaistaan asia kunniallisesti. Älkää tuhotko kauniita seuraperinteitä, joita olette vaalineet useiden sukupolvien ajan. Haastan teidät, Legian osaomistaja Dariusz Mioduski kirjoittaa avoimessa kirjeessään Celticille.

– On kiistaton tosia, että me teimme virheen. Toisaalta ja ainakin meidän mielestämme saamamme rangaistus ei ole oikeassa suhteessa tehtyyn virheeseen. Me emme ole täydellinen seura, mikään seura ei ole sitä, mutta vastuussa olevaa henkilö rangaistaan, jotta vastaavia virheitä ei tehtäisi jatkossa, Mioduski sanoi lehden mukaan.

Celtic kuitenkin kertoi tiedotteessaan, että ratkaisu on täysin UEFA:n asia. Joukkue sanoo olevansa pettynyt Legian kommentteihin ja aneluihin.

Dariusz Mioduski on sanonut, että Legia taistelee loppuun asti ja nyt seura onkin tiedottanut jättäneensä virallisen valituksen päätöksestä UEFA:lle.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut