Chelsea antaa Contelle lisää rahaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Antonio Conten ensimmäinen kausi Chelsean managerina on ollut menestys. Valioliigan mestaruus on jo juhlittu, ja vielä olisi mahdollisuus komeaan tuplaan. Chelsea pelaa pian FA Cupin finaalissa Arsenalia vastaan Wembleyllä.

Conten menestys on saanut Chelsean johtoportaan auliiksi. Guardianin toimittajan Dominic Fifieldin mukaan Chelsea on tekemässä Contesta seurahistorian parhaiten palkatun managerin. Viime vuonna Conte teki Chelsean kanssa kolmen vuoden sopimuksen, jonka arvo on 6.5 miljoonaa puntaa vuodessa.

Seurajohto ja Conte ovat ilmeisesti FA Cupin jälkeen istumassa uudestaan neuvottelupöytään. Raportit Chelsean leiristä kertovat, että seuran miljardööriomistaja, venäläinen Roman Abramovich olisi valmis nostamaan managerinsa vuosipalkan 7.5 miljoonaan puntaan. Summa on sama, minkä Abramovich maksoi Jose Mourinholle vuonna 2015.

Tällä hetkellä Conte on Valioliigan viidenneksi parhaiten palkattu manageri, edellä ovat Pep Guardiola, Mourinho, Arsene Wenger ja Jurgen Klopp.

Conte on sen verran mainio manageri, että halukkaita ottajia olisi muuallakin. Inter Milan on yksi joukkueista, joka olisi halukas palkkaamaan Conten. Interin tämän kauden manageri Stefano Pioli on jättänyt seuran, ja Inter olisi valmis tuplaamaan Conten palkan.

Contella olisi uutisten mukaan Chelsealle muitakin vaatimuksia kuin vain palkkapussin lihottaminen. Yksi vaatimus olisi lisäraha siirtomarkkinoille. Chelsea olisikin raporttien mukaan kasaamassa 200 miljoonan punnan pottia pelaajaostoihin. Ja lisää pelaajia Chelsea tarvitsee, ensi kaudella se on mukana taas Mestareiden liigassa ja tämä kuormittaa ryhmää huomattavasti. Conte olisi myös tuomassa valmennusryhmään italialaista valmentajaa Englannin maajoukkueen matkaan lähtevän Steve Hollandin tilalle.

Conte olisi ilmeisesti halukas jatkamaan Lontoossa. Kielikellot ovat kertoneet, että Conte ja hänen vaimonsa Elisabetta ovat etsineet seudulta koulua tyttärelleen.

 

Lyö parhaat jalkapallovedot Unibetilla!>>