VIDEO: Huhut vievät Messiä Valioliigaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Välillä täysin tuulesta temmatuista huhuistaan tunnettu brittitabloidi The Sun on tänään revitellyt uutisilla, jonka mukaan yksi planeetan suurimmista jalkapallotähdistä Barcelonan Lionel Messi olisi valmis vaihtamaan maisemaa Espanjasta Englantiin.

Ja yllätys yllätys miehen perässä on kolme rikkainta Valioliigajättiläistä: Manchester United, Manchester City ja Chelsea. Kyseinen kolmikko on brittitietojen mukaan kosiskellut Lionel Messiä kuluvan viikon aikana. Lehti tietää kertoa myös seurojen olleen yllättyneitä siitä, että nelinkertainen FIFA:n kultainen pallo voittaja Messi oli ensimmäistä kertaa historian aikana kuunnellut mitä sanottavaa muilla seuroilla kuin Barcelonalla on. Miehen kerrotaan olleen valmis avaamaan keskusteluyhteys, ja yksi seuroista olisi huhujen mukaan keskustellut miehen kanssa jo kahdesti.

Lionel Messi itse kertoi viimeksi tällä kaudella, että hän ei osaisi kuvitella pelaavansa muualla kuin Barcelonassa, ja että seura on hänen kotinsa sekä sydämensä. Argentiinalainen on kuitenkin joutunut ikäviin verosotkuihin Espanjassa, ja miestä on syytetty jopa veropetoksesta joka voisi pahimmillaan viedä ”kirpun” vankilan suljetun ovien taakse. Messin isä on jo aiemmin joutunut veroviranomaisten haaviin ja syytettyjen penkille yli neljän miljoonan euron veroepäselvyyksien vuoksi. The Sunin mukaan Messi on hyvin turhautunut tähän tilanteeseen ja olisi siksi valmis vaihtamaan maisemaa. Toinen hyvä motivaation lähde siirtoon on mahdollinen Katalonian itsenäistyminen ja sen myötä Barcelonan sulkeminen La Ligasta.

Messillä on tällä hetkellä vuoteen 2018 asti ulottuva sopimus Barcelonan kanssa. Sopimuksen ulosostohinta on huimat 250 miljoonaa euroa. Tosin edellä mainitulla brittikolmikolla jos jollain on varaa maksaa tuo summa. Sopimuksen umpeutumisen jälkeen  Messi voisi siirtyä Englantiin vapaalla siirrolla. Silloin hän olisi 31-vuotias ja pelivuosia olisi huipputasolla vielä jäljellä. Nähtäväksi jää toteutuuko jo ikuisuuksia huhuttu siirto milloinkaan vain lopettaako Messi uransa samassa paidassa missä se alkoi jo 11 – vuotta sitten.

Tässä vielä kymmenen asiaa joita et välttämättä tiennyt Messistä:

Lue myös:

VIDEO: Sergei Mozjakin hallitsee KHL:n pistepörssiä!
NHL-blogi: Raskin lähtölaskenta alkanut?