Chelsea - Fulham 21.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Valioliiga -illan päättää odotettu paikallistaisto Chelsean sekä Fulhamin välillä.

Chelsea – Fulham (+1), merkki 1, kerroin 
Chelsea – Fulham (+2), merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,28 | 5,50 | 11,00 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, ilta päättyy Englannin korkeimmalla sarjatasolla erittäin mielenkiintoiseen paikallistaistoon Chelsean sekä Fulhamin välillä. Chelsea hävisi viikolla Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisellä ottelukierroksella FC Baselille 1-2 maalein, mutta oli jo silloin selvää, että tämä ottelu saattoi olla jonkin verran jo sinisten mielessä. Chelsealle maalinteko on muutamassa edellisessä ottelussa ollut todella vaikeaa, mutta toisaalta Fulhamille nämä paikallisottelut ovat olleet pelkkää myrkkyä. Chelsea on hallinnut kotonaan joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia aivan täydellisesti ja tälläkin kaudella lähtökohtaisesti hyvinkin samanlaista lopputulosta olisi syytä odotella.

Fulham on onnistunut voittamaan alkukaudella vasta yhden ottelun, joten vierasjoukkueen kausi ei ole erikoisesti alkanut millään tavalla. Kolme tehtyä maalia neljään otteluun ei muutenkaan vakuuta vierasjoukkueenkaan osalta millään tavalla, sillä sehän tarkoittaa alle yhtä maalia ottelua kohden. Tässä otteluparissa voisi kuvitella, että kotiedun merkitys ei olisi normaalilla tasolla, kun pelataan paikallisottelua, mutta kuitenkin Fulham tunnetaan kotiriippuvaisena joukkueena ja toisekseen kuten jo todettu, nämä paikallisottelut ovat olleet Chelsealle enemmän kuin mieluisia.

Chelsea on varmasti erittäin näyttöhaluinen keskiviikon tappion jälkeen, joten Chelsea on ehdottomasti syytä napata mukaan vetokupongille. Joukkueiden välinen materiaaliero on kuitenkin niin suuri Chelsean eduksi, että kotietuun lisättynä materiaali on syytä ottaa sekin mahdollisuus huomioon, että Chelsea saattaa ratkaista tämän kamppailun jo ensimmäisellä puoliajalla. Fulhamin surkea vire juuri Chelseaa vastaan saa jatkoa.

Veikkaussivut | Tuomas