Chelsea hylkäsi Mbappen muutama vuosi sitten

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 05/05/2017
Jaa tämä...

Dick Rowe -niminen levy-yhtiön ihminen hylkäsi aikoinaan Beatlesin. Jimmy Lenner taas hylkäsi Madonnan. Levyfirma RSO:n pomo taas hylkäsi vuonna 1979 U2:n sanoen, että ”Toivomme teille onnea tulevaisuudessa”. Simon Cowell taas oli sitä mieltä, että Spica Girls ei koskaan myy levyjä, ja hylkäsi tyttöbändin.

Osataan sitä jalkapallomaailmassakin. Neljä vuotta sitten Chelsea olisi saanut Kylian Mbappen 17 000 punnalla, mutta Mbappe ei kelvannut lontoolaisille. Nyt Mbappen arvo on 100 miljoonaa puntaa, ja kaikki haluavat nuoren ranskalaisen.

Mbappe kävi 14-vuotiaana näytillä Stamford Bridgellä, mutta hän ei onnistunut vakuuttamaan Chelsean väkeä. Chelsea hylkäsi Mbappen, ja päätti ottamaan joukkueeseen Tammy Abrahamin ja Dominic Solanken – onko kukaan kuullut heistä?

Chelsea ei ollut ainoa joukkue, joka ei nähnyt Mbappen potentiaalia. Myös Real Madrid oli alustavasti kiinnostunut Mbappesta, mutta tämäkin sopimus jäi tekemättä. Suurseurojen sijasta Mbappe jatkoi jalkapallon pelaamista Clairefontainen jalkapalloakatemiassa, ja ehkä tämä siirto oli sitten se lopullinen veto, jonka ansiosta Mbappe on noussut jalkapallomaailman halutuimmaksi junoriksi. Clairefontainen akatemiasta ovat lähtöisin muun muassa Thierry Henry, Nicolas Anelka ja Olivier Giroud.

Viimeisimpien Mbappe -uutisten mukaan Real Madrid ja Manchester City ovat lähimpänä Mbappen kaappaamista. Manchester United ja PSG ovat myös vielä mukana kisassa. Monaco pyytää Mbappesta enemmän kuin mitä ManU maksoi viime kesänä Juventukselle Paul Pogbasta, eli yli 105 miljoonaa euroa.

 

Älä ole tunari kuten Chelsea, laita loppukauden futisvedot Unibetille!>>