Chelsea - Manchester City 27.10.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Chelsea sekä Manchester City iskevät Valioliigan huippuottelussa yhteen.

Chelsea – Manchester City, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 2,26 | 3,35 | 3,20 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Chelsea sekä vieraaksi saapuva Manchester City. Odotusarvo tälle ottelulle on ehdottomasti erittäin korkealla. Sarjataulukossa tällä hetkellä Chelsea on viidentenä, kun taas Manchester City löytyy heti perään kuudennelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tällä hetkellä vain piste Chelsean eduksi. Chelsea voitti viikolla Mestarien liigassa huikean peliesityksen päätteeksi Schalken 0-3 maalein. Kolme vierasmaalia Saksan reissulta oli kaiken kaikkiaan mahtava suoritus. Toisaalta myös Manchester City voitti oman ottelunsa CSKA Moskovaa vastaan 1-2 numeroin päättyneessä ottelussa. Manchester City on viimeistellyt kaksikymmentä maalia Valioliigan osalta ja Manchester City itseasiassa onkin yhdessä Arsenalin kanssa eniten tehneet joukkueet koko Valioliigassa.

Chelsea on edelliseen neljään otteluun viimeistellyt kaikki kilpailut mukaanlukien neljätoista maalia, joten Chelsean maalintekotehokkuus on ollut huippuluokkaa! Chelsea on ollut Mestarien liigassa täysin käsittämättömässä pelivireessä, sillä kahteen edelliseen Mestarien liigan otteluun Chelsea on ehtinyt murskaamaan Steaua Bucurestin 0-4 maalein sekä juuri päättymässä olevalla viikolla Schalkenkin 0-3 numeroin. Edellisessä Valioliigan ottelussaan Chelsea voitti Cardiffin 4-1 maalein. Chelsea ei ole tottunut kotonaan juurikaan tappioita kokemaan, sillä materiaaliltaanhan Chelsea on ehdottomasti Valioliigan mestarisuosikeita yhdessä Arsenalin, Manchester Unitedin sekä Manchester Cityn kanssa.

Molemmat joukkueet joutuvat keskittymään Mestarien liigaan erittäinkin kovalla panostuksella, mutta silti tämä ottelu on molemmille vähintään yhtä merkittävä kuin Mestarien liigan ottelut päättyneellä viikolla. Manchester City on kahteen edelliseen vierasotteluun viimeistellyt yhteensä viisi maalia, joten Chelsean alakerta joutuu tänään tiukkaan paikkaan. Yksilötaito Chelsealla sekä Manchester Cityllä ovat niin huippuluokkaa, että lähtökohtaisesti maaleja nähdään tänään molemmissa päissä. Manchester City on ollut aikaisemmilla kerroilla Chelsealle ilkeä vastustaja, joten se vain lisää mielenkiintoa ottelun alla. 

Veikkaussivut | Tuomas