Toppari Cahill pallon perässä

Chelsea - Newcastle 2.12.2017, Conte vastaan Benitez

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 12/01/2017
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Valioliigan hallitseva mestari Chelsea on nyt sarjakolmonen. Kärkijoukkue Manchester City on kuitenkin jo lipsahtanut 11 pisteen päähän, eli Chelsea ei uusi mestaruuttaan ellei City karahda pahaan tappioputkeen.

Chelsea on hyvässä kunnossa. Viimeisistä viidestä ottelustaan se on voittanut neljä, komein voitto oli Manchester Unitedin kukistaminen Old Traffordilla 1-0 marraskuun alussa.

Newcastle taas on Valioliigan viiden ottelun kuntopuntarin huonoin joukkue. Viisi viimeisintä se on pelannut saldolla 0-1-4, ja maalisuhde on 3-11. Paremman alkukauden ansiosta Newcastle on sarjassa sijalla 12, mutta melko pian sen olisi saatava kurssi toiseen suuntaan. Putoamisrajan alla oleva West Ham on viiden pisteen päässä.

Joukkueet pelasivat aiemmin tällä viikolla, ja niiden otteluiden perusteella tästä kamppailusta saattaisi tull tiukempikin. Newcastle katkaisi tiistaina tappioputkensa pelaamalla West Bromwichin kanssa tasan 2-2. WBA oli ottelussa jo 2-0 -johdolla, mutta toisella jaksolla Newcastle oli selvästi parempi joukkue, ja kovalla taistelulla ja itsevarmuudella se nousi tasoihin.WBA -ottelu oli Newcastlelle selvä parannus kehnojen ManU- ja Watford -otteluiden jälkeen.

Benitez ei mahda mokille mitään

Newcastlen manageri Rafael Benitez on mainio taktikko, mutta pelaajien henkilökohtaisille virheille hänkään ei voi mitään. Ja Newcastle ei ole niin hyvä joukkue, että virheitä ei tulisi. Joukkueella on nyt yksi vierasvoitto tältä kaudelta, ja se oli Swansean kentältä. Chelsea ei tule kuitenkaan olemaan helppo paikka lisäpisteiden hakuun.

Chelsea oli keskiviikkona kotonaan Swanseaa vastaan hieman tukkoinen, vaikka se voittikin. Lopputulos oli kotijoukkueelle 1-0, vaikka Chelsea selvästi hallitsikin peliä.

Vuoden vaihteessa Valioliigan joukkueilla on todella tiukka ohjelma, ja eurokentillä pelaavilla joukkueilla vasta tiukkaa onkin. Chelsea pelaa kymmenen ottelua tämän viikonlopun ja tammikuun kolmannen välillä. Keskiviikon Swansea -ottelussa Chelsean manageri Contella alkoi jo paine kasaantua, ja hän kävi tuomarin kanssa niin kovaan väittelyyn, että italialaismanageri sai käskyn poistua katsomon puolelle.

Pakko jakaa vastuuta

Chelsean on pakko alka kierrättää pelaajia. Ykkösryhmä ei jaksa seuraavaa kuukautta ilman lepotaukoja. Eden Hazard on jälleen nousemassa aivan huippukuntoon, mutta jossain vaiheessa hänenkin on huilattava. Ehkä tänä viikonloppuna kuitenkin Hazard on vielä kentällä, ensi viikolla Chelsealla on Mestareiden liigan ottelu Atletico Madridia vastaan, mutta Chelsea on jo varmistanut jatkopaikkansa. Ehkä lepuutukset tulevat viikolla UCL-pelissä?

Vetomarkkina pitää peliä selvänä. Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.25 – 6.45 – 14.50. Komea kerroin Newcastlella, mutta sen verran harvoin osuu, että sen voi jättää. Muuten vetomarkkinan lukemat ovat liikaa kotijoukkueelle kallellaan. Benitez osaa laittaa joukkueensa kentälle, niin että Chelsealla tulee olemaan hankalaa. Newcastle +1.5 Unibetin kertoimella 2.18 on pelin arvoinen kerroin.

Chelsean mahdollinen avaus: Courtois, Azpilicueta, Christensen, Cahill, Moses, Bakayoko, Kante, Fabregas, Alonso, Hazard, Morata

Newcastlen mahdollinen avaus: Darlow, Manquillo, Lejuene, Clark, Mbemba, Shelvey, Merino, Ritchie, Perez, Murphy, Joselu

Alla video, jolla Chelsea voitti Swansean niukasti 1-0:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot