Chelsea - Swansea 26.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Swansea upean yllätysvoiton Chelseaa vastaan?

Chelsea – Swansea, merkki 2, kerroin 11,00 Bet365
Chelsea – Swansea (+1), merkki 2, kerroin 3,40 Bet365
Chelsea – Swansea (+2), merkki 2, kerroin 1,83 PAF

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,33 | 5,50 | 11,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelataan tänään perinteiseen tapaan useita mielenkiintoisia otteluita, Swansea matkustaa sarjataulukossa neljäntenä olevan Chelsean vieraaksi. Swansea löytyy sarjataulukosta sijalta yksitoista. Chelsea on perustasoltaan joukkueista huomattavasti laadukkaampi, mutta viime aikoina kotijoukkueen homma ei ole toiminut lainkaan odotetulla tavalla. Ensin Chelsea tippui Englannin Liigacupista Sunderlandin vieraana sekä sen jälkeen Chelsea ei pystynyt maalintekoon Arsenalin vieraana. Arsenalia vastaanhan harva joukkue vierasvoittoon pystyykään, mutta kahteen edelliseen otteluun Chelsea on viimeistellyt vain yhden maalin. Viisi edellistä ottelua ovat muutenkin Chelsealle tuottaneet vain kaksi voittoa.

Swansea on erittäin lahjakas joukkue, joten siinä mielessä viimeaikaiset tulokset eivät missään tapauksessa kerro vierasjoukkueen potentiaalista. Swansea rakastaa pitää palloa sekä samalla pelata suhteellisen avointa peliä. Swansean otteluita on kaiken kaikkiaan mielenkiintoista seurata, vaikka viime aikoina Swansea ei ole voittoja pystynyt saamaan. Siitä huolimatta toisaalta nyt jos koskaan Swansealle tarjotaan jossain määrin jopa realistista mahdollisuutta upean vierasvoiton metsästämiseksi. Swansealla on ollut suhteellisen suuria maalinteko-ongelmia, sillä neljään edelliseen otteluun kolme tehtyä maalia on liian vähän. Yksi selkeä syy tähän tilanteeseen on Joutsenten loukkaantumislista, sillä sivussa edelleen tästäkin ottelusta ovat esimerkiksi Michu, Nathan Dyer, Alvaro Vasquez sekä Michel Vorm.

Chelsea tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena ja tähänkin otteluun Siniset ilman muuta selkeänä ennakkosuosikkina lähtevätkin. Chelsean suosikinasemaa on mahdollisesti kuitenkin hieman liiallisesti reagoitu, sillä parhaimmillaan Swansea pystyy haastamaan pallollisessa pelissä melkeinpä joukkueen kuin joukkueen. Chelsealla ei ole lainkaan niin pahoja loukkaantumisia kuin Swansealla, mutta toisaalta tässä ottelussa kaikki paineet ovat Chelsealla. Missään tapauksessahan kukaan ei odota Swansean nappaavan tänään pistettäkään, joten Joutsenet pystyvät pelaamaan käytännössä paineitta. Melko mielenkiintoinen pointti tähän loppuun on se, että Swansea on ollut erittäin inhottava vastustaja edellisillä kerroilla juuri Chelsealle. Viiteen edelliseen keskinäiseen kohtaamiseen vain kerran voitto on mennyt Chelsealle. Swansean avulla on mahdollista tehdä upeaa tiliä Tapaninpäivän kunniaksi.

Veikkaussivut | Tuomas