Chelsea - West Bromwich 9.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/09/2013
Jaa tämä...

Onko West Bromwichista pysäyttämään vieraissa Chelseaa?

Chelsea – West Bromwich (+1), merkki 1, kerroin 
Chelsea – West Bromwich (+2), merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,30 | 5,50 | 11,00 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, West Bromwich matkustaa hankalaan vierasotteluun Chelsean vieraaksi. Sarjataulukossa Chelsea on tällä hetkellä toisena, kun taas West Bromwich löytyy sijalta yksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero on seitsemän pistettä Chelsean eduksi. Harva uskoo West Bromwichin mahdollisuuksiin tässä ottelussa, vaikka West Bromwich on alkukaudella onnistunut viemään pisteitä niin Arsenalilta kuin Manchester Unitedilta. West Bromwich on pelannut paljon erittäin tasaisia otteluita, mutta niiden kääntäminen omaksi eduksi on ollut vaikeaa. Tarkemmin sanottuna West Bromwich on voittanut vasta kolme ottelua ja se on ehdottomasti liian vähän.

Fernando Torres sekä Samuel Eto’o ovat mieheen viimeistelleet tähän mennessä tasan yhden maalin ja se on puhtaasti naurettavan heikko suoritus. Jose Mourinho ei ole missään tapauksessa löytänyt vielä Chelseaan parasta virettä, vaikka edellisestä viidestä kotiottelustaan Chelsea onkin pystynyt nappaamaan neljä voittoa. Chelsea voitti joka tapauksessa viikolla Mestarien liigan ottelussa Schalken 3-0 maalein. Kolme maalia saksalaista huippuseuraa vastaan on aina hieno suoritus. Joka tapauksessa Chelsean valmennus tarkkailee edelleen tilannetta, että olisiko mahdollista löytää kotijoukkueelle uusia hyökkäyspään pelaajia. Chelsean on löydettävä pelaajia, jotka illasta toiseen pystyvät ratkaisuihin tiukoissakin paikoissa.

West Bromwich on edellisestä viidestä vierasottelustaan saalistanut vain yhden voiton, joten vieraissa on ollut West Bromwichilla erittäin vaikeaa! Kaiken kaikkiaan West Bromwich on kotonaan erittäin yllätysvalmis, mutta vieraissa on yleensä vaikeaa. Yksinkertaisesti tähän mennessä ratkaisijoita ei ole löytynyt tarpeeksi vierasjoukkueen kokoonpanosta. Chelsea on materiaaliltaan huomattavasti vierasjoukkuetta edellä ja samallahan kotietu vain nostaa Chelsean osakkeita ottelun voittamisen suhteen. Kolmessa edellisessä kotiottelussa Chelsea on viimeistellyt yhdeksän maalia, joten tiukkaan paikkaan tulee vierasjoukkue tänään joutumaan. 

Veikkaussivut | Tuomas