Video: Chelsealle järkyttäviä takaiskuja - tähtivahdin kausi ohi! | UCL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Chelsea joutui maksamaan kovan hinnan tasapelistään Atletico Madridin vieraana.

Chelsea sai mitä halusi Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa Atletico Madridia vastaan. Chelsean puolustustaistelu piti ottelun lukemat 0-0:ssa ja näin joukkue pääsee hyvistä asemista omaan kotiotteluunsa.

Takaiskuitta ei Chelsea kuitenkaan selvinnyt, sillä sekä Petr Cech että John Terry joutuivat jättämään ottelun kesken loukkaantumisten takia. Kätensä loukanneeseen Cechiin sattui ikävimmin ja joukkueen manageri Jose Mourinhon mukaan tähtivahti on sivussa tositoimista koko loppukauden.

– Petrin kausi on ohi. Älkää pyytäkö minua selittämään sitä yksityiskohtaisemmin, mutta ohi se on, Mourinho kommentoi Chelsean verkkosivuilla.

Huippupakki Terry taas loukkasi nilkkansa. Hänen tilanne ei ole niin paha kuin Cechillä, mutta seuraava Mestarien liigan ottelu jäänee häneltäkin väliin.

– Johnin osalta tilanne on se, että meidän pitää yltää finaaliin, jotta hän ehtii pelikuntoon vielä tälle kaudelle, Mourinho jatkoi.

Lisää ongelmia Chelsealle aiheutti Frank Lampardin sekä John Obi Mikelin varoitustilien täyttymiset. Näin ollen myös tämä kaksikko joutuu sivuun viikon päästä pelattavasta toisesta osaottelusta.

Katso video Cechin loukkaantumisesta tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut