VIDEO: Chelsea-hyökkääjä sikaili FA Cupissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 03/12/2016
Jaa tämä...

Valioliigaseura Chelsean katastrofaalinen kausi sai eilen lauantai-iltana jatkoa, kun seura hävisi FA Cupissa Evertonille luvuin 2 – 0 ja tippui kilpailusta. Tämä tarkoittaa sitä, että seura ei voi voittaa tällä kaudella yhtään suurta pokaalia.

Chelsean kyntäminen on jo yksinään uutisoinnin arvoinen asia, mutta tällä kertaa huomion joukkueesta yksilöön kääntää espanjalainen Diego Costa. Yksi jalkapallokenttien inhotuimmista pelaajista osoittautui jälleen eilen maineensa arvoiseksi. Mies ei hyväksynyt ensimmäisellä puoliajalla ottelun tuomarin Michael Oliverin tuomioita antaa Costalle keltainen kortti. 27 – vuotiaalla kärkipelaajalla kuohahti tunteet rumalla tavalla ja tv-kameroihin tallentui tilanne, kuinka Costa näyttä sylkevän Oliverin kengille. Huomionsa jo muualle kiinnittänyt tuomari ei kuitenkaan epäonnekseen huomaa Costan sylkäisyä.

Eikä tässä vielä kaikki! Vielä kuusi minuuttia ennen loppua Costa hankki itselleen toisen keltaisen kortin ja lensi ulos. Tilannetta edelsi kiivas kukkoilu Evertonin Gareth Barryn kanssa, jonka päätteeksi lopullisesti järkensä menettänyt, Costa teki ”Luiz Suarezit” ja puraisi Barrya kaulaan.

Nähtäväksi jää minkälaisia sanktioita Diego Costalle on luvassa ottelussa esittämistä tempuistaan.

Lue myös:

Manchester United on ottanut Zlatanin tähtäimeen? | Valioliiga

Veikkaus ei hyväksynyt entisen Valioliigatähden siirtoa PK35:n riveihin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa