Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks 18.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Anaheim matkustaa Chicagon vieraaksi NHL:n huippukamppailussa.

Chicago Blackhawks – Anaheim Ducks, merkki 2, kerroin 3,00 Betsson
Chicago Blackhawks – Anaheim Ducks ML, merkki 2, kerroin 2,24 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,11 | 3,85 | 3,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Chicago Blackhawks sekä vieraaksi saapuva Anaheim Ducks. Kyseessä on käytännössä jopa kahden mestarisuosikin välinen kohtaaminen. Läntisessä konferenssissa Chicago Blackhawks sekä Anaheim Ducks ovat ensimmäisellä sekä toisella sijalla, mutta se tuskin kenellekään tulee yllätyksenä. Toisaalta se saattaa tulla joillekin yllätyksenä, että viime ajat ovat olleet Chicago Blackhawksille vaikeita. Viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle varsinaisella peliajalla tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Edellisellä kierroksella kotijoukkue hävisi yllättäen Edmonton Oilersin isäntänä 2-3 numeroin. Kaiken kaikkiaan Chicago Blackhawksin pelivire on kääntynyt jyrkästi laskuun, joten siinä mielessä nyt jos koskaan Anaheim Ducksilla olisi hieno mahdollisuus vierasvoittoon.

Anaheim Ducks on tällä hetkellä NHL:n tulikuumin joukkue – edellisellä kierroksella Ankkalauma vaatimattomasti murskasi Vancouver Canuksin 9-1 maalein! Kahteen edelliseen otteluun Anaheim Ducksille ollaan yhteensä tehty yksi maali. Anaheim Ducksillahan on viime aikoina ollut muutamia pahoja loukkaantumisia, mutta millään tavalla ne eivät ole haitanneet vierasjoukkueen pelivirettä. Anaheim Ducks on kaiken kaikkiaan kymmenestä edellisestä ottelustaan saalistanut yhdeksän voittoa, joten se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta. Ryan Getslaf on viime aikoina ollut sivussa Anaheim Ducksin vahvuudesta, mutta edellisessä ottelussa kanadalainen oli jälleen vierasjoukkueen käytettävissä ja suurella todennäköisyydellä hän pelaa myös tänään. Tilastojen valossa Anaheim Ducks on läntisen konferenssin paras vierasjoukkue – neljätoista vierasvoittoa tässä vaiheessa on kaiken kaikkiaan huikea suoritus.

Chicago Blackhawks tunnetaan fantastisena kotijoukkueena, mutta tähän otteluun nostetaan siitä huolimatta Anaheim Ducks erinomaiseksi pelikohteeksi! Chicago Blackhawks ei ole paperilla missään tapauksessa Anaheim Ducksia jäljessä, mutta pelivireeltään Ankkalauma on täysin eri suunnassa kotijoukkueeseen verrattuna. Chicago Blackhawks ei ole viime aikoina pystynyt kääntämään tiukkoja otteluita edukseen. Huolestuttavinta on ehdottomasti se, että neljä edellistä kotiottelua ovat Chicago Blackhawksille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Vihjeen loppuun on syytä todeta, että Anaheim Ducks on ollut Chicago Blackhawksille todella vaikea vastustaja. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta jokaisella kerralla voitto on mennyt Ankkalauman eduksi. Lähtökohtaisesti tällä kerroinasettelulla Anaheim Ducksille tarjotut kertoimet ovat syytä napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas