Chicago Bulls - Charlotte Hornets 3.4.2018, loppusuoralla mieluummin hävitään

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 04/03/2018
Jaa tämä...

Lauri Markkasen Chicago Bullsilla on vielä viisi ottelua jäljellä NBA:n runkosarjassa, ja kaikista mieluiten joukkue häviäsi loput ottelunsa. Hyvä paikka kesän draftissa on paljon tärkeämpää kuin muutama merkityksetön voitto kauden lopussa. Bulls on nyt voittanut kaksi viimeistä otteluaan, eikä se varmasti ole oikein kenenkään mieleen. Seura on ilmottanut, että vaivoista kärsivät Kris Dunn ja Zach LaVine ovat sivussa koko loppukauden.

Chicagon kolmikko Markkanen-Dunn-LaVine on jo saanut lempinimen ”Big Three”, tämän kolmikon pitäisi olla Chicagon tulevaisuuden joukkueen ydin. Kovin hyvin kolmikon yhteispeli ei vielä tällä kaudella ole toiminut. Nyt Bulls otti kaksi voittoa ilman Dunnia ja Lavinea, kovin paljon se ei ole Chicagon menestykseen vaikuttanut, että ovatko kaikki kolme pelikunnossa yhtä aikaa.

Chicagon viimeisin voitto oli Washington Wizardsia vastaan. Lukemat olivat 113-94, Bulls heitti ottelussa 18 kolmosta. Lauri Markkanen oli Washington -voitossa joukkueen ykkönen, tuloksena oli 23 pistettä ja viisi onnistunut kolmosta kahdeksasta heitosta.

Bulls ilmeisesti vielä uskoo Dunn-LaVine-Markkanen -kolmikkoon, vaikka tämä kausi ei ole heiltä mitään kovin hyvää näyttänyt. Kolmikon roolit ovat sekaisin, silloin kun kaikki ovat mukana.

”En usko, että missään vaiheessa Lauri, Zach ja Kris ovat olleet parhaimmillaan, silloin kun ovat pelanneet yhdessä. Se on houkutteleva mahdollisuus, jota emme vielä ole nähneet”, Bullsin veteraanisentteri Robin Lopez sano Chicago Sun Times -lehdelle.

Hornets suosikki Chicagossa

Chicagon voittosuhde on nyt 26-51, ja ne ketkä valmentaja kentälle laittaa, pelaavat varmasti parhaan taitonsa mukaan. Ammattilaisurheilijoita ei oikein voi käskeä häviämään. Sunnuntain ottelussa sairastunutta päävalmentaja Hoibergia tuurasi kakkosmies Boylen.

Charlottekin on pahasti miinuksella. Sen voittosuhde on 34-44. Hornets on nyt hävinnyt kolme putkeen, sunnuntaina joukkue hävisi Philadelphialle 102-119. Charlottekin laittaa pelaajia sivun loppukaudeksi. Sunnuntaina joukkueen päävalmentaja Clifford lmoitti, että polvivaivasta kärsinyt sentteri Cody Zeller ei enää tällä kaudella pelaa. Zeller on olllut jo 11 ottelua sivussa, ja Cliffordin mukaan on parasta antaa miehen parantua kunnolla ja tulla täydessä iskussa ensi kauteen.

Zellerin tavoin laituri Treveon Graham saattaa olla loppukauden sivussa aivotärähdysongelmien vuoksi.

Charlotten valopilkku on viime otteluissa ollut veteraanitähti Dwight Howard, joka teki sunnuntaina uransa 49:n tuplatuplan.

Vetomarkkina on laittanut ottelun kertoimet 2.70 – 1.49, vaikka pelataan Chicagossa ja kumpikin joukkue on surkeassa jamassa. Bullsin tähdet Markkasta lukuunottamatta ovat sivussa, mutta ei joukkue kakkosketjullakaan ole paljon Hornetsia kehnompi. Paras veto otteluun on Bulls tasoituksen kanssa. Chicago +5.5 saa Unibetilta kertoimeksi 1.85, ja se on varmasti hyvä veto, joka osuu useammin kuin 55 kertaa sadasta.

Chicagon mahdollinen avaus: Markkanen, Holiday, Grant, Nwaba, Lopez

Charlotten mahdollinen avaus: Monk, Kidd-Gilchrst, Howard, Walker, Batum

Näin se Markkasen Lauri pärjäsi Washingtonia vastaan:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot