Chicago Bulls - LA Lakers 27.1.2018, legendaarinen Lakers Chicagossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Lauri Markkasen Chicago Bulls saa kotikentälleen legendaarisen Los Angeles Lakersin. Lakers pelaa ottelussa ilman kauden kohutuinta rookieta Lonzo Ballia. Kohu Ballin ympärillä ei johdu niinkään pelitaidoista, vaan pölvästi-isästä, joten Ballin puuttumiseen Lakersin peli ei kaadu.

Lakersillakin oli Bullsin tavoin vaikea kauden alku, mutta sittemmin on mennyt paremmin.Lakers on voittanut seitsemän viimeisistä yhdeksästä.

Lakersin pelissä on yksi perustavanlaatuinen ongelma. Se ei saa vapaaheittoja pussiin. Viime ottelussaan kotikentällään Lakers voitti Boston Celticsin pisteellä 108-107. Siinäkin pelissä se olisi voinut laittaa homman pakettiin, kun Kentavious Caldwell-Popella oli kaksi vapaaheittoa viime sekunneilla. Kumpikin vapari meni kuitenkin ohi, ja Bostonilla oli vielä paikka nousta voittoon. Kaiken kaikkiaan Lakers heitti Bostonia vastaan 15 vaparia ohitse. Viimeisten 20 sekunnin aikana Lakers heitti ohi neljä vaparia, ja se melkein tuhosti heidän pelinsä.

Muutama päivä ennen Boston -ottelua Lakers pelasi Indianaa vastaan, ja siinä pelissä vapariprosentti oli vielä surkeampi. Lakers upotti vain kaksi vaparia 14 heitosta, käsittämättömän huono luku NBA -joukkueelle. Useimmissa otteluissa joukkueet heittävät kolmosensakin paremmin.

Lakersin päävalmentaja Luke Walton kiittää joukkueen puolustuspäätä hyvistä peleistä.

”Meidän viesti juuri nyt on puolustus, se on kaikki kaikessa. Vaikka heitämme vaparit näin huonosti, niin voitamme koska puolustus on hyvä”, Walton sanoi lehdille.

Dunn sivussa

Chicago Bullsillakin on ollut ongelmansa, ja varsinkin otteluiden lopussa. Se hukkasi 17 pisteen johdon muutama päivä sitten New Orleans Pelicansia vastaan. New Orleansissa Bulls joutui pelaamaan tuplajatkoajan, ja sitten seuraavassa ottelussa Philadelphiassa takki oli tyhjä ja neniin tuli 14 pisteellä.

Chicagoltakin puuttuu ykköstakamies. Kris Dunn on ilmeisesti edelleen sivussa aivotärähdyksen jälkeen. Jerian Grant hoitaa pelintekijän hommat.

Philadelphiassa Bulls heitti vain noin 38 prosentin tarkkuudella pelitilanneheittonsa. Bullsin valmentaja Fred Hoiberg oli pettynyt joukkueen pehmeyteen.

”Ottelu oli vain ”minun vuoro heittää” -peli. Joku otti huonon heiton, ja sitten muut sanoivat, että jos tuo otti huonon heiton, niin sitten minäkin. Se oli iso pettymys”, Hoiberg sanoi.

Hyvin puolustavaa Lakersia vastaan heiton pitäisi upota. Vetomarkkina uskoo, että Bulls parantaa viime ottelusta. Betssonilla kertoimet ovat 1.57 – 2.40, tasoitus on 3.5 pistettä. Totals -raja on peräti 220, mutta kyllä siihen voi silti laittaa over -vedon. Bullsin kotipeleistä viidestä viimeisestä neljä on mennyt rajan yli. Lakersin vierasotteluissakin on paljon suurinumeroisia otteluita. Betssonin kerroin yli 220 -vedolle on 1.91.

Kooste Bullsin ottelusta Philadelphiassa:

 

 

Parhaat talletusbonukset

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?