Chicago Bulls - Charlotte Bobcats 19.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Hurjassa vireessä oleva Chicago kotonaan Bobcatsin kimppuun.

Chicago Bulls – Charlotte Bobcats (+12 pistettä), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,10 | 7,25

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, erinomaisessa pelivireessä oleva Chicago Bulls isännöi vieraaksi saapuvaa Charlotte Bobcatsia. Chicago Bulls on tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmantena. Charlotte Bobcats löytyy tässä vaiheessa puolestaan samasta konferenssista kuudennelta sijalta. Chicago Bulls on hurjassa vireessä ollut edelliset kierrokset, sillä Chicago Bulls iskee tänään Charlotte Bobcatsin kimppuun tavoitellen jo viidettä voittoaan putkeen! Edellisellä kierroksella Chicago Bulls voitti kotonaan Indiana Pacersin 110-94 numeroin. Chicago Bullsin alkukauden otteluohjelma on ollut kohtalaisen helppo, mutta toisaalta Chicago Bullsin hienosta voittoputkesta ei voida ottaa mitään pois. Chicago on pelannut tähän mennessä kotonaan neljä ottelua häviämättä kertaakaan. Lisäksi yksi syy on tietenkin siinä, että Chicago Bulls on säästynyt loukkaantumisilta. Tähänkin otteluun Chicago Bulls pääsee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Charlotte Bobcats on yllättänyt tällä kaudella todennäköisesti jokaisen koripallofanin, sillä vierasjoukkue on pystynyt nappaamaan jo peräti viisi voittoa! Todennäköisesti kukaan ei olisi tälläistä osannut etukäteen kuvitella. Charlotte Bobcatsin materiaali oli viime kaudella yksi NBA:n surkeimmista ja sama tilannehan on Charlotte Bobcatsin kohdalla myös tällä kaudella. Charlotte Bobcats on itseasiassa voittanut kaksi edellistä vierasotteluaan, mutta toisaalta vierasjoukkue tulee pian varmasti palaamaan takaisin omalle tasolleen. Viime kierroksella Charlotte Bobcats oli jälleen oma itsensä häviämällä 81-97 murskalukemin Miami Heatin isäntänä.

Chicago Bulls oli jo harjoituskauden aikana kotonaan hurjassa pelivireessä eikä tällä hetkellä yksinkertaisesti Chicago Bullsille löydy pysäyttäjää! Chicago Bulls on kaiken kaikkiaan kymmenestä edellisestä kotiottelustaan saalistanut kymmenen voittoa. Chicago Bulls on samalla ollut joukkueena Charlotte Bobcatsille erittäin vaikea vastustaja. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta vain kerran voitto on mennyt Charlotte Bobcatsille. Joukkueiden viime kohtaaminen päättyi Chicago Bullsin vierasvoittoon vaatimattomasti noin 30 pisteen erolla. Lähtökohtaisesti muu tulos kuin Chicagon selkeä voitto olisi ehdottomasti yllätys.

Veikkaussivut | Tuomas