Video: Chicago katkolle nollapelillä – Granlund tähdistössä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 05/06/2015
Jaa tämä...

Chicago Blackhawksin on ollut viime vuosina vaikea voittaa playoff-kierrosten kolmatta peliä, mutta viime yön pelissä löytyi lääke siihenkin. Tehokas tapa lopettaa tuollainen trendi on olla päästämättä yhtään maalia omiin.

Corey Crawford torjui 30/30 laukausta ja Patrik Kane teki ensimmäisessä erässä sen yhden tarvittavan maalin, kun Chicago siirtyi ottelusarjassa jo 3-0 johtoon Minnesota Wildin kotikaukalossa. Chicago on enää yhden voiton päässä läntisen konferenssin finaalista.

Mikko Koivu ja Mikael Granlund pelasivat ottelussa terävästi ja olivat joukkueensa parhaimmistoa. Granlund pääsi yrittämään Crawfordin yllättämistä viidesti, välillä jopa läpiajostakin, mutta Crawford oli tällä kertaa ohittamaton. Granlund valittiin ottelun kolmostähdeksi. Ykköstähti oli Crawford ja kakkostähdeksi valittiin voittomaalin viimeistellyt Kane.

Muista suomalaisista Teuvo Teräväinen pelasi 13 minuuttia ilman tehoja. Kimmo Timonen sai vastuuta vajaan kuuden minuutin verran. Erik Haula, Sean Bergenheim ja Niklas Bäckström olivat katsomokomennuksella.

Katso parhaat palat tästä (Granlundin läpiajo ajassa 2.02):

 

Veikkaussivut | Kimmo